Starke

converse-all-stars-blue-ribbon-boots-59767.jpg

Mnogo volim Starke :D

Starke i volim i ne volim...imam neki neobičan odnos prema njima.

S jedne strane, estetski su mi vrlo lepe za videti i daju odevnim kombinacijama neki poseban šmek.
S druge strane, kvalitetom su užas i uopšte mi leti nisu udobne. Guma i komad tekstila, noga se upari, da ne kažem da dobijam žuljeve dok si reko keks. Ne do ti bog da moraš da gaziš po većim kamenčićima.
A s obzirom na kvalitet, zastrašujuće su preskupe.
Dakle, starke za mene spadaju u kategoriju stvari koje zaista kupuješ zbog izgleda , ne zbog kvaliteta.

Doduše ovo je moj stav, ima ljudi koji tvrde da su im starke preudobne i ja to poštujem mada ih gledam sa dozom sumnje.

Sklonija sam Startasicama koje su, iako slične starkama po metodu guma+tkanina meni udobnije za šetnju plus mnogo jeftinije Odmor za stopala ( sad ako Kreptoman vidi ovo, rećiće mi opet da to samo za moja hobitska stopala mogu Startasice biti udobne ) :lol:

Da ne spamujem sa Startasicama, nije tema
Imam trenutno ove ( loše se vide, pokupila sam random fotku sa neta)
images

I omiljene trava zelene koje sam pazarila u Zagrebu
http://1.***************/_vpYe1f9M6K8/S7vE04iIEfI/AAAAAAAAAYg/mlnQ6OtUgCM/s1600/DSCN0225%5B1%5D.jpg

Ranije sam patila na duboke starke...sada više volim plitke..nekako su mi zgodnije.
Planiram da si uzmem jedne bež ili nešto boje peska, da imam onako u rezervi...to uvek dobro dođe

Starke su nekada bile mnogo bolje, moj tata je kupio mojoj mami još za vreme njihovih studentskih dana od studentskog kredita jedne plitke, bele. Imaju oko dvadeset i pet godina i u boljem su stanju od mojih koje ovog leta pune pet. :lol:

Da li bi neko bio ljubazan da mi objasni opsteprisutni trend nosenja starki uz suknju/haljinu?
Nije sto inace ne volim starke,ali uz haljinu patike ,pa koje god da su,prosto ne idu...

Meni se to ne dopada,nije elegantno...uz farmerke ili trenerku ok,ali uz haljinice :think: pa...not my cup of tea... volela bih da cujem musko misljenje,valjda ce se naci neko da prokomentarise,bas me zanima...pitala sam dvojicu drugova i njima se ne dopada...

Da li neko zna gde mogu da se kupe povoljno starke posto su ovako preskupe preko nete ima puno ali ja mislim da to nisu original zapravo vrlo lose kopije pa ako neko ima neko iskustvo....

e da to je vec praksa,nista vidi sve modele i nike patika da li je velika razlika u ceni i da li su identicne kao u radnji,gledaj i ostale oglase po netu desi se da kupe a ne odgovara br

e da to je vec praksa,nista vidi sve modele i nike patika da li je velika razlika u ceni i da li su identicne kao u radnji,gledaj i ostale oglase po netu desi se da kupe a ne odgovara br

tragam pa se nadam da cu nesto iskopati a mozda se neko javi sa pozitivnim iskusvom ako nista ne gine mi da dam oko sest hiljada preterali su :-)))

Meni su super starke uz haljine ili suknje, naravno ne sve, a pogotovu ne uz Chanel tasnu ako dobro vidim na poslednjoj slici, to mi je vec blogersko prisiljavanje da nesto iz dve totalno razlicite price izgleda super, sto ne pali uvek.

Back