Starke i volim i ne volim...imam neki neobičan odnos prema njima.
S jedne strane, estetski su mi vrlo lepe za videti i daju odevnim kombinacijama neki poseban šmek.
S druge strane, kvalitetom su užas i uopšte mi leti nisu udobne. Guma i komad tekstila, noga se upari, da ne kažem da dobijam žuljeve dok si reko keks. Ne do ti bog da moraš da gaziš po većim kamenčićima.
A s obzirom na kvalitet, zastrašujuće su preskupe.
Dakle, starke za mene spadaju u kategoriju stvari koje zaista kupuješ zbog izgleda , ne zbog kvaliteta.
Doduše ovo je moj stav, ima ljudi koji tvrde da su im starke preudobne i ja to poštujem mada ih gledam sa dozom sumnje.
Sklonija sam Startasicama koje su, iako slične starkama po metodu guma+tkanina meni udobnije za šetnju plus mnogo jeftinije Odmor za stopala ( sad ako Kreptoman vidi ovo, rećiće mi opet da to samo za moja hobitska stopala mogu Startasice biti udobne )
Da ne spamujem sa Startasicama, nije tema
Imam trenutno ove ( loše se vide, pokupila sam random fotku sa neta)
I omiljene trava zelene koje sam pazarila u Zagrebu
http://1.***************/_vpYe1f9M6K8/S7vE04iIEfI/AAAAAAAAAYg/mlnQ6OtUgCM/s1600/DSCN0225%5B1%5D.jpg
Ranije sam patila na duboke starke...sada više volim plitke..nekako su mi zgodnije.
Planiram da si uzmem jedne bež ili nešto boje peska, da imam onako u rezervi...to uvek dobro dođe