Ksenija02
Aktivan član
- Poruka
- 1.739
Svi koji se stidite godišta svojih roditelja,da Bog da vam ćale izgledao kao Bill Kaulitz a keva kao Marija Šerifović!
Što ne reče pre?![]()
ahahahah...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi koji se stidite godišta svojih roditelja,da Bog da vam ćale izgledao kao Bill Kaulitz a keva kao Marija Šerifović!
Što ne reče pre?![]()
Moj otac ima 53 godine. Rekao sam da ću uraditi tetovažu i kada sam uradio njegov komentar mi je bio najvažniji. On je rekao "Stvarno je dobra, i sviđa mi se, mada me nešto nikad nisu interesovale tetovaže." Meni je sada sve ravno do mora i srećan sam do neba![]()
Tatui su smor smorova
danas to ima svako drugi, a kad ostariš i koža omlohavi šta ćeš raditi sa tatuom?
Blah.
pa ne radi se bilo šta iz razloga što neko drugi ima ili nema
a i koža kad je matora pa matora je i zbrčkana, neće tatu sigurno da je unakazi
Ma i kod mene su roditelji stari! Mama 50-a a otac 56-a
alii..ja se i ne stidim toliko..sta ja znam..imam 14 godina i briga me koliko oni imaju godina...al jesu stari nema govora..al opett...tu su..kaki su taki su!! zar ne? zar treba da se stidim roditelja ako su stari? bezveze...nece me danas-sutra decko uzeti za djevojku samo zato sto imam mlade roditelje..ne zabavlja se s njima vec samnom!![]()