Stariji roditelji

kad-pomislite-23269.jpg

Ja sam imala najstarije roditelje od svih iz mog društva. Meni to lično nije smetalo, ali bilo je zlobne dece koja su mi se rugala zbog toga. Sećate se kada se u društvu često potezalo pitanje koliko roditelji imaju godina? Slušam uobičajene godine dok ne dođu do mene sa tim istim pitanjem a kada ja odgovorim reakcija obično bude ovakva :eek: :(
Bilo je i starijih budala sa komenarima, iz neznanja, "baba", "deda"...
To me je očvrslo i rano sam postala svesna koliko su ljudi površni i koliko uživaju da provociraju i povređuju.

Moj otac ima 53 godine. Rekao sam da ću uraditi tetovažu i kada sam uradio njegov komentar mi je bio najvažniji. On je rekao "Stvarno je dobra, i sviđa mi se, mada me nešto nikad nisu interesovale tetovaže." Meni je sada sve ravno do mora i srećan sam do neba :)

Moj otac ima 53 godine. Rekao sam da ću uraditi tetovažu i kada sam uradio njegov komentar mi je bio najvažniji. On je rekao "Stvarno je dobra, i sviđa mi se, mada me nešto nikad nisu interesovale tetovaže." Meni je sada sve ravno do mora i srećan sam do neba :)

moj je istih godina i ima da slogne kad se ja izbockam.
misim nema to veze sa godinama i zatucanoscu nego ono kao to mu je neki off

Ma i kod mene su roditelji stari! Mama 50-a a otac 56-a
alii..ja se i ne stidim toliko..sta ja znam..imam 14 godina i briga me koliko oni imaju godina...al jesu stari nema govora..al opett...tu su..kaki su taki su!! zar ne? zar treba da se stidim roditelja ako su stari? bezveze...nece me danas-sutra decko uzeti za djevojku samo zato sto imam mlade roditelje..ne zabavlja se s njima vec samnom! :hahaha:

Ma i kod mene su roditelji stari! Mama 50-a a otac 56-a
alii..ja se i ne stidim toliko..sta ja znam..imam 14 godina i briga me koliko oni imaju godina...al jesu stari nema govora..al opett...tu su..kaki su taki su!! zar ne? zar treba da se stidim roditelja ako su stari? bezveze...nece me danas-sutra decko uzeti za djevojku samo zato sto imam mlade roditelje..ne zabavlja se s njima vec samnom! :hahaha:

Bitno je da su oni pored tebe i da ti pruzaju podrsku, da te razumeju, a godine su totalno nebitna stvar.
Bas tako, decko nece gledati godine tvojih roditelja, vec tebe kao osobu.
Samo kad bih mogla jos ovu drugaricu da razuverim da su te godine totalno nebitne sve bi bilo super. Ne mogu da verujem da je neko u stanje da se lisi sopstvene srece, samo zato sto su roditelji stariji. :roll:

Back