Stariji muskarac!

Poruka
34
Imam 24 godine,on 36 godina.Nije ozenjen,nema curu!Privlaci me,mislim da i ja njega privlacim,znam ga samo u prolazu (nismo nikada razgovarali),koketiramo pogledima u svakom slucaju tu ima nesto.
On nikako da nesto uradi [emoji35] [emoji35] [emoji35] to me frustrira,mislim da sam se zaljubila,svakog momka odbijam jer zelim njega!
Ne znam sta da uradim,da li da mu se obratim,javim porukom...ideju nemam [emoji30]
Razmisljam o razlici u godinama,da on ne pomisli ma ajde ona je dete...
Strah me odbijanja,odnosno da ne patim,bas sam lose.

pa jeste moze da te odbije pa da patis a moze i da se spetlja s drugom pa da patis a mozda vec ima drugu. ovako jednostavno je da ukines poglede pa kad se ne gledate mozda ce mu biti krivo
: ))
bolje da te odbije pa da patis mislim nego ovo drugo

Imam 24 godine,on 36 godina.Nije ozenjen,nema curu!Privlaci me,mislim da i ja njega privlacim,znam ga samo u prolazu (nismo nikada razgovarali),koketiramo pogledima u svakom slucaju tu ima nesto.
On nikako da nesto uradi [emoji35] [emoji35] [emoji35] to me frustrira,mislim da sam se zaljubila,svakog momka odbijam jer zelim njega!
Ne znam sta da uradim,da li da mu se obratim,javim porukom...ideju nemam [emoji30]
Da bi adekvatnije odgovorila :cistinaocare:
Potrebno mi je vise informacija.
Gde se srecete?
Kako te gleda? Baci li samo letimican pogled ili to fiksiranje pogledom traje? Da li iscekuje tvoj pogled ako ga ti recimi svesno ignorises :eek: umeju to neki ovde :rumenko:
U kakvoj je fizickoj kondiciji? Da li izlazi na trem svoje kuce i radi one zgibove da ti vidis :rumenko:

Izvini ako sam se malo zanela u poslednje vreme sam nesto smusena i ja srecem nekog, ali ne znam da li da mu se javim :lol:

Svako dobro bezimena, samo ne ocajavaj :ortakinje:

- - - - - - - - - -

Ladno mu priđi i zamoli ga da ti dozvoli da mu podućkaš ...
Mi,pravi muškarci,smo slabi na tu foru,...

Ljubota, ne zivi devojka u tvom kraju. A i vas slabasne, mora zena da zaobilazi nece valjda da te nosi na dusi. :pop2:

stvarno je olos:roll:

Ako se cesto vidjate na nekom mestu, nadji ga tamo.
Pokusaj da saznas cime se bavi , pa neobavezno pocni razgovor u vezi njegove profesije.

Mozes mu prici na vise nacina ili prosto sesti za susedni sto.
Osmeh na lice i sledeci put kad te pogleda , reci: - Drago mi je sto Vas opet vidim .
Zapocnite neobavezan razgovor .Ako je neobavezan, nece vas odbiti , sem ukoliko je veran svojoj zeni.
U tom slucaju i ne treba ici dalje.

Poslednja izmena:
Nasmesi se pomalo usiljeno kada bacis pogled ka njemu. To je jasan znak da ti se svidja i nakon toga je sve na njemu. Medjutim, moguce je da ne primecuje dovoljno dobro.

Tada zene krecu sa agresivno-intenzivnim flert smeskanjem :lol:, to jest one koje znaju "znanje" i nije ih briga kako ce to da ispadne i zele odmah da smuvaju tipa.
Medjutim, ipak ti ne bih preporucio to da uradis, jer to salje kontradiktornu poruku, to jest, moze se tako shvatiti.

Budi hrabra, reci mu nesto tipa:"Redovno te vidjam, interesantan si mi, htela bih da te bolje upoznam, da li bi hteo da odemo na kafu?".

Skupi hrabrost i uradi to. Nije to nista strasno, saljes super poruku, sve i da te odbije, a mislim da sigurno nece. Na kraju krajeva poziv na kafu je samo upoznavanje i druzenje.

Ne ocekuj mnogo odjednom i bolje je da se prvo druzite neko vreme pa da se nakon toga smuvate. E ovo bi bio savet koji bih udelio muskarcu.

Kako da mu se javiš porukom,ako nisi nikad razgovarala sa njim...odakle ti broj i ostale informacije? To znači da imate zajedničkog poznanika/cu iskoristi to da namesti situaciju u kojoj ćete doći do prilike za komunikaciju...a onda navodi gde treba ako umeš. Pošto sam ja u tim godinama kao on iskreno ne bih tek tako "krenuo" na devojku od 24-25,jednostavno mi nekako...nedolično. Ali ako ga ohrabriš i ako je iole zainteresovan zna će šta da radi.

@fortes Veoma mi je vazno sto si odgovorio.
Razmisljala sam o tome,bez obzira sto mu dam do znanja da mi se svidja,mozda on misli ma gde cu,ona je mlada.Jednom prilikom je seo pored mene i trazio mi upaljac,malo je rec da sam se IZGUBILA!Tasna iz ruku mi je ispala,on se samo nasmesio

@fortes Veoma mi je vazno sto si odgovorio.
Razmisljala sam o tome,bez obzira sto mu dam do znanja da mi se svidja,mozda on misli ma gde cu,ona je mlada.Jednom prilikom je seo pored mene i trazio mi upaljac,malo je rec da sam se IZGUBILA!Tasna iz ruku mi je ispala,on se samo nasmesio

Onda bih rekao zna...i laska mu...ali što ništa ne preduzima teško da neko odavde može da ti kaže.

Da bi adekvatnije odgovorila :cistinaocare:
Potrebno mi je vise informacija.
Gde se srecete?
Kako te gleda? Baci li samo letimican pogled ili to fiksiranje pogledom traje? Da li iscekuje tvoj pogled ako ga ti recimi svesno ignorises :eek: umeju to neki ovde :rumenko:
U kakvoj je fizickoj kondiciji? Da li izlazi na trem svoje kuce i radi one zgibove da ti vidis :rumenko:

Izvini ako sam se malo zanela u poslednje vreme sam nesto smusena i ja srecem nekog, ali ne znam da li da mu se javim :lol:

Svako dobro bezimena, samo ne ocajavaj :ortakinje:

- - - - - - - - - -

Ljubota, ne zivi devojka u tvom kraju. A i vas slabasne, mora zena da zaobilazi nece valjda da te nosi na dusi. :pop2:
Delujem kao neka zaludjena tinejdzerka [emoji20] Sve se dogadja u prolazu,sa faxa na kafu,on na pauzi.
Gledamo se,ja izludim!Krivo mi zasto nista ne uradi (NIJE DETE) budem iznervirana i tako u krug.
Razmisljala sam da mu pridjem onako histericno i da ga otvoreno pitam STA IZIGRAVAS [emoji23] [emoji23] [emoji23] ima dosta faktora zasto ne bih smela,stariji je,ozbiljni,iskustvo radi svoje.
Nije mnogo navalentan,jasno mi stavi do znanja da me je video,ubije me pogledima i posle se ponasa kao da nista nije bilo,ja onako hipnotisana samo razmisljam gde da sednem i casu vode da popijem [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Nije naivan [emoji20] [emoji20] [emoji20]

Back