Stariji đaci prvake skidali gole u školi, pa ih ucenjivali fotografijama

Sećam se, kad je u to divno vreme SFRJ komunizma, dečak iz osmog razreda doneo očev pištolj i uperio ga u drugove iz razreda, jer su se zakačili. Tako biva kad je zla ideologija jedini vrednosni sistem.

- - - - - - - - - -

Strasno sta sve danas ima. I kakvi su to roditelji koji ni elementarno ne umeju da vaspitaju decu?

Za njih bi trebala jedna debela motka.

Kakav post, ovo je užano?! Ti si jednako nasilna kao ta deca, nema razgovora, nema pokušaja, odmah nasilje? Ja sam užasnut ovakvim komentarima.

Sećam se, kad je u to divno vreme SFRJ komunizma, dečak iz osmog razreda doneo očev pištolj i uperio ga u drugove iz razreda, jer su se zakačili. Tako biva kad je zla ideologija jedini vrednosni sistem.

- - - - - - - - - -

Kakav post, ovo je užano?! Ti si jednako nasilna kao ta deca, nema razgovora, nema pokušaja, odmah nasilje? Ja sam užasnut ovakvim komentarima.

CA84VwLWcAAERVf.jpg

- - - - - - - - - -

Како дође демокртија и капитализам више од 10 милиона људи упери пиштољ и пушку једни у друге , углавно зарад капитала .

Veruj mi da sam izuzetno zadovoljan rezultatom tretmana koji sam sproveo nad huliganima.Prvog kog sam umlatio okanio se maltretiranja koleginog sina doduse ostao je bilmez ali su se njegove anomalije sad svele na lagarije da su ga umlatili navijaci :mrgreen: i tako zivi od stare slave ne dira vise nikoga.One njegove kompanjone sam umlavio pet dana kasnije.Eh u mrkloj noci sam ih satima cekao i to me je posebno razbesnelo i dalo mi motiv da ih odvalim od zivota. Savatao sam ih onako na gomili dok su tresteno pijani bauljali prema zgradi gde zive :hahaha: sa stanglom i sa fantomkom na licu( mislim da su umrli od straha kad su me osacovali) sam poceo da ih mlavim po ledjima i po nogama.Ubio sam boga u njima dok su se pracakali na travnjaku i jaukali kao jazavci . Ko zna dokle bi ih mlavio da se nije oglasila neka babetina i pocela da uzbunjuje komsiluk.
Kolegi je sin referisao vec sutradan da se bilmezi nisu pojavili u skoli i da imaju visestruke prelome i da ih je navodno umlavila "interventna":hahaha:
Dve sedmice odsustva iz skole i kasnija jadna naflekana pojava sa zagipsanim nogama i rukama bila im je dovoljna opomena da se okane "mafijasenja" a i rejting im je pao tako da su sad benigni lupezi bez ikakvog autoriteta i kriminalnog nastupa.

Poslednja izmena:

Back