Stariji brat

I ja sam bio na keto dijeti dok nisam fasovo giht.

Sad jedem sve redom i pijem alopurinole.

Svi na kraju zavrsimo kao neko iz porodice, samo neko gladuje u medjuvremenu.

Zovi ga na jagnjetinu i spricer.
To je keto.
Napravi mu tzatziki salatu, moj bata pojede celu vanglicu.
Ja ne znam ni da kuvam ali ću ga zvati za svoj rođendan svejedno u nedelju spada a on tada ne radi.Držite mi palčeve

Zovi brata da popricate o vasem odnosu iskreno ko, kako I zasto can pravi da imate takav odnos. Pitaj ga da li oce da imate bolji i blizi kontakt.
Pa to prave njegovi prijatelji i njegova majka.Doduše sve je počelo sa njegovom majkom jednom kad sam imala 11 godina 2012 godine poslala sam mu poruku na koju mi je veoma drsko odgovorio začudila sam se jer prije toga me nikada nije vredjao niti govorio da smaram,onda sam nekoliko godina kasnije saznala da mu majka gleda poruke i kad zaključa telefon ona njega natera da ga otključa da mu gleda poruke.Prijatelji su sa druge strane veoma arogantni i samo dobri prema njemu dok su prema meni zli ali on to još ne zna jer mu nisam rekla.A i prijatelji su ga ubjedili da me više nikada ne zagrli zbog nekih tračeva i eto od tada su nam odnosi nikakvi.

Update:Za rodjendan nisam mogla da ga zovem jer vikend to jest svaki vikend provodi sa curom i njezinim mladjim bratom.Saznala sam da radi još jedan posao četvrtkom i petkom tako da tim danima imam mogućnost da ga vidjam jer se jako često voza ovuda ja nisam znala za to dok mi mama nije rekla ja sam mislila da taj kombi vozi neko drugi kad vozi ga moj brat pa budem pokušala da ga viknem na trenutak :). Uglavnom ja sam sretna jer odnosi idu na bolje

Back