Nikola_04
Početnik
- Poruka
- 30
Pozdrav! Imam 17 i po godina i volim devojke 21+ godinu. Kolike su mi sanse da smuvam stariju devojku? Kako da joj dokazem da sam zreliji od generacije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto ne bi mogo. Samo pumpaj dzem, Nidzo.Pozdrav! Imam 17 i po godina i volim devojke 21+ godinu. Kolike su mi sanse da smuvam stariju devojku? Kako da joj dokazem da sam zreliji od generacije?
Dok joj klinac ne zabidzi i zakove metak.Mlad si i necu da te razočaram, al dok ne dodjes blizu 30e nemoj da se nadaš smuvanju starije od tebe. 20 ona 25, ti 22 23 ona 27 28, ona 30 ti 25 uvek ce te gledati kao klinca.
Odes u teretanu i napucas se kao blesav i obavezno u muvanje bez licne karte , kazes da je to za budale , ko jos nosi licnu.Pozdrav! Imam 17 i po godina i volim devojke 21+ godinu. Kolike su mi sanse da smuvam stariju devojku? Kako da joj dokazem da sam zreliji od generacije?
Vrlo lako. Kad pomene godine ti joj kazes da nemas problem sa godinama vec da ti je bitno kako se ko oseca.Pozdrav! Imam 17 i po godina i volim devojke 21+ godinu. Kolike su mi sanse da smuvam stariju devojku? Kako da joj dokazem da sam zreliji od generacije?
A jesi liPozdrav! Imam 17 i po godina i volim devojke 21+ godinu. Kolike su mi sanse da smuvam stariju devojku? Kako da joj dokazem da sam zreliji od generacije?
samo ako izgledas bolje od njePozdrav! Imam 17 i po godina i volim devojke 21+ godinu. Kolike su mi sanse da smuvam stariju devojku? Kako da joj dokazem da sam zreliji od generacije?
Ja volim jos starije zemske od 30 do 50 .Pozdrav! Imam 17 i po godina i volim devojke 21+ godinu. Kolike su mi sanse da smuvam stariju devojku? Kako da joj dokazem da sam zreliji od generacije?
pusti brkove i lepo ih oblikuj...Pozdrav! Imam 17 i po godina i volim devojke 21+ godinu. Kolike su mi sanse da smuvam stariju devojku? Kako da joj dokazem da sam zreliji od generacije?
Pozdrav! Imam 17 i po godina i volim devojke 21+ godinu. Kolike su mi sanse da smuvam stariju devojku? Kako da joj dokazem da sam zreliji od generacije?
samo ako izgledas bolje od nje
Ako ima pare i ona je laka na to.Ma, da, ima puno kod nas muškaraca koji vole starije žene, i to baš starije od njih.... Nije to neka razlika 17 i 21+... ako si ozbiljan, imaš stav, ličnost, pristup, sve ok.
Jesi ti majketi dobroPozdrav! Imam 17 i po godina i volim devojke 21+ godinu. Kolike su mi sanse da smuvam stariju devojku? Kako da joj dokazem da sam zreliji od generacije?
Pa imas sanse, nema tu sta da se dkazuje,ako si zaista zreliji.Pozdrav! Imam 17 i po godina i volim devojke 21+ godinu. Kolike su mi sanse da smuvam stariju devojku? Kako da joj dokazem da sam zreliji od generacije?