Starija devojka, mladji momak.

Pozdrav! Imam 17 i po godina i volim devojke 21+ godinu. Kolike su mi sanse da smuvam stariju devojku? Kako da joj dokazem da sam zreliji od generacije?
Odes u teretanu i napucas se kao blesav i obavezno u muvanje bez licne karte , kazes da je to za budale , ko jos nosi licnu.
Vracaju se 90e ako nisi cuo , samo bahato , moras da ih paralises i zamisli da si turbo folk zvezda i svaka ce biti tvoja.

Pozdrav! Imam 17 i po godina i volim devojke 21+ godinu. Kolike su mi sanse da smuvam stariju devojku? Kako da joj dokazem da sam zreliji od generacije?
pusti brkove i lepo ih oblikuj... :D

imam poznanicu koju je kad smo imali 33 smuvao decko od 17, i ladno je popila pricu da ima 28.
Ako si fizicki razvijeniji od grneracije ako imas dovoljno samopouzdanja ako se ne plasis neuspeha - sanse su ti 100%

Pazi sta zelis jer ce ti se sigurno ostvariti !

Tako što ne otvaraš teme o tome na krstarici. Eto, to sam ti rešio :D

Nikako, zato što i ako si zreliji od svoje generacije ti i dalje nemaš ni 18, tako da još par godina i počni da ih vijaš za seks, za to te neće odbiti, a kako budeš rastao sa godinama tako ćeš tražiti mlađe :D

Jesi ti majketi dobro :roll::roll::roll: kani se cura Bogati dragoga,uhvati se knjiga i završi dobru školi i faks pa budi svoj covik,bude vrimena za cure ne brini se.Misli na svoju buducnost da sebi stvoris dobar zivot,da ne zicas sutra roditelje da ti daju za pice ili cigare.. Cure dođu,cure odu....

Pa imas sanse, nema tu sta da se dkazuje,ako si zaista zreliji.
Nego, koliko si ti mlad, tebi je 21+ starija devojka, a ovde je vecina nas kojima je 30+ piletina, tako da tesko da ces dobiti neki pravi savet.....

Back