Starija devojka-da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme bgdboy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
xiaoyu:
Jao što mi je ovo simpatično. :lol:

teddy.gif

Додуше, у тим годинама.....
Један мој друг имао 18, а био са рибом од 23....та је била матоооораааааа!:lol:
А после једна другарица (кад је имала 21) била са једним од 17....па смо је стално зезале да је ко Бранко Коцкица јер скупља клинце око себе...та-та-та-тира! :lol:

.....А после су се критеријуми променилииии.......:wink:

Mislim da zavisi od obostrane zrelosti.
Eto,ja uvek imala starije tipove,prilicno starije...i nekako se navikala na tu razliku u godinama,sazivela se sa njom,,,pa tako sad,kao po navici,uvek trazim starijeg.....navikla sam da muskarac zna ko je,sta je,gde je i gde mu je mesto.

Ali ne mislim da obrnuto nije moguce.....samo,malo nije fizioloski u kasnijim godinama....dokazano je da su najneuspesniji brakovi oni u kojima je zena starija od muskarca(misli se preko 5 godina).... :wink:

chypawa_18:
ja nisam za to. moj drug (85') je bio sa devojkom/zhenom 75'. uzhas. kao voleli se i na kraju i raskinuli zbog razlike.
stvarno to ne podrzhavam.

Ju ju ju - ja se skoro uvredi...
Mala pazi na jezik....Mi sto nam je prvi broj 7 ili 6 cemo te naci i lincovati tako cupavu sa sve 18.
C c c kako su ova danasnja deca nevaspitana... :lol:

A sta ce biti kad budes imao 45,a ona 59!
Ti u punoj snazi,a ona?
Izvini,ali meni je u tom smeru,razlika malo neprirodna,pogotovo sto je priroda vas muskarce poprilicno postedila i sto daleko sporije starite i fizioloski,a i vidljivo,fizicki.
Istina je ,postoje i one zene koje genetski imaju tu crtu da mnogo mladje izgledaju za godine koje imaju,ali takve su ''gusto posejane,slabo iznikle''!
Mislim i ja sam zena,pa eto,gledam to iz svoje perspektive?
A i mozda previse razmisljam!

sevilja:
A sta ce biti kad budes imao 45,a ona 59!
Ti u punoj snazi,a ona?
Izvini,ali meni je u tom smeru,razlika malo neprirodna,pogotovo sto je priroda vas muskarce poprilicno postedila i sto daleko sporije starite i fizioloski,a i vidljivo,fizicki.
Istina je ,postoje i one zene koje genetski imaju tu crtu da mnogo mladje izgledaju za godine koje imaju,ali takve su ''gusto posejane,slabo iznikle''!
Mislim i ja sam zena,pa eto,gledam to iz svoje perspektive?
A i mozda previse razmisljam!

To je pitanje sa kojim se budimo oboje svakog jutra. I priznajem,oboje se plasimo toga. Ali ne damo da ti strahovi uniste ovo lepo sto sad imamo. Do tad uzivamo....Ko zna, mozda i ne bude tako strasno ni onda. Videcemo....

Back