HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
Ako neko slusa stari soul, funk ili groove iz 60 tih i prve polovine 70 tih....
Stay black...
Stay black...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trazzimo mesto za izlazak sa takvom muzikom u lepom nam NSu. Gde bi to bilo npr.?HEMI 426:Ako neko slusa stari soul, funk ili groove iz 60 tih i prve polovine 70 tih....
Stay black...
E, super! Mislila sam da sam propustila(nisam mogla ove subote)HEMI 426:izvinjavam se, ipak ce biti subota 26. mart a ne 19. Sorry
HEMI 426:Nema frke, Soul zezanje je u sledecu subotu. Inace, to je prvi put, po mom znanju da se takva muzika pusta celo i to bas celo vece. DJ je moj jako dobar drugar a i ja cu mu malo pomoci. Tako da ako volite dobar soul i funk ili vas to interesuje, svi ste dobrodosli!!!![]()
![]()
![]()
Inace, prvi "Prostor" je bio ( i jos uvek jeste ) preko puta Isidorine gimnazije (moja bivsa skolica) ali je to samo knjizara. "Stari prostor" je caffe club i nalazi se u pasazu Jevrejske 1.
P.S. Ako neko zeli da razmenjuje ili nabavlja muziku ove vrste, samo neka kaze....![]()
![]()
![]()
Da, u Njegossevojwild_child:HEMI 426:Inace, prvi "Prostor" je bio ( i jos uvek jeste ) preko puta Isidorine gimnazije (moja bivsa skolica) ali je to samo knjizara. "Stari prostor" je caffe club i nalazi se u pasazu Jevrejske 1.
P.S. Ako neko zeli da razmenjuje ili nabavlja muziku ove vrste, samo neka kaze....![]()
![]()
![]()
Hmmmzi.....pa ima jos jeadn Prostor zar ne?
KOd Miletica ona ulica.....