stari me je cvecar sreo

samo mlad lukac

A krompir?

47716.jpg

ajde, niakd nisi dobila buket cveca za vazu? to je vec ne alternativno nego...

Jesam ali mi je bezveze takvo cveće. čemu to? Iskidano, isečeno, umre za dva dana...latice opadaju i podscećaju na prolaznost..
Onda zafrljačim u kantu, i još ako su ruže u pitanju, uvek, ali uvek se ubodem na trn dok ih bacam mrtve.

Umesto da mi je nacrtao neki cvet na primer i napisao ljubo moja volim te, ili tome nešto slično.

Jesam ali mi je bezveze takvo cveće. čemu to? Iskidano, isečeno, umre za dva dana...latice opadaju i podscećaju na prolaznost..
Onda zafrljačim u kantu, i još ako su ruže u pitanju, uvek, ali uvek se ubodem na trn dok ih bacam mrtve.

Umesto da mi je nacrtao neki cvet na primer i napisao ljubo moja volim te, ili tome nešto slično.

a jel bi se to isto vazilo da ja sada nacrtam tako nesto u paintu a da ti isprintas

a jel bi se to isto vazilo da ja sada nacrtam tako nesto u paintu a da ti isprintas
Važi se. Jeste da je romantičnije kad muškarac crta nežni cvet klizeći polako preko papira koji šušti pod njegovom čvrstom rukom
ali treba biti otvoren i za prihvatanje novina koje moderan svet donosi.

Naravno, muškarac može i da nacrta ženi nešto olovkom a onda to da slika i da joj pošalje.
Tako se čuva taj romantičarski dah prošlosti a tehnologija, hladna i bezosećajna sama po sebi je samo sluga.

Poslednja izmena:

Back