Који су то стари телефони оставили утисак на вас и постали препознатљиви по одређеним карактеристикама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja i dan danas koristim Nokia 302 asha, ko zna koji po redu dok se ne raspadne, i wacap je imao i fizičku tastaturu sa latiničnim kvačicama. Sličan tom zbog te tastature.Pogledajte prilog 1772577Sony Ericsson M600
dovoljno mali za svaki dzep
QWERTY tastatura (genijalno resenje za mali prostor)
touch screen + olovcica
prepoznavanje rukopisa
tona aplikacija
tesko smo se rastali
da u to vreme je bio popularan i blackberry isto sa tastaturomJa i dan danas koristim Nokia 302 asha, ko zna koji po redu dok se ne raspadne, i wacap je imao i fizičku tastaturu sa latiničnim kvačicama. Sličan tom zbog te tastature.
Ja sam se jedva odvojio od fizičke tastature. Onda je bio izašao blekberi priv, android sa fizičkom tastaturom ali nije imao kvačice i bio skup pa ga nisam kupio. A od starijih telefona je bilo još mnogo modela koje sam želeo pa nisam kupio, jbg. Možda sad mogu još neki. A imao sam i sad imam ali ne koristim mini panasonic a100, plavi...da u to vreme je bio popularan i blackberry isto sa tastaturom
ovaj moj je bio zalivan nebrojenim kafama i radio je posle pranjaЈа и сестра кад смо били мали хтели смо да "очистимо" телефон (Nokia Asha 302) и опрали смо га у води.
![]()
iisto naviklo to da kuca.Ja sam se jedva odvojio od fizičke tastature. Onda je bio izašao blekberi priv, android sa fizičkom tastaturom ali nije imao kvačice i bio skup pa ga nisam kupio. A od starijih telefona je bilo još mnogo modela koje sam želeo pa nisam kupio, jbg. Možda sad mogu još neki. A imao sam i sad imam ali ne koristim mini panasonic a100, plavi...
Кад сам био мали чини ми се да сам код неког рођака нашао к550 али није имао батерију.Meni su bili ukrali k550i 2007 - me, pa sam prošle godine ponovo kupio isti, kao nov. Kao da ima futurističke metalne uske dugmiće starog daljinskog za tv, ako je neko video pa ako se seća.
Ma ja podesio Microsoft SwiftKey tastaturu za palčeve i kad klikćem nema zvuk nego vibraciju da simulira fizičku tastaturu. Hahaiisto naviklo to da kuca.
posto masim ove nacrtane dugmice koristim olovcicu
dzaba - masi dugmice i dalje - olovcica je zakonMa ja podesio Microsoft SwiftKey tastaturu za palčeve i kad klikćem nema zvuk nego vibraciju da simulira fizičku tastaturu. Haha
Ja imam neku hemijsku ali na drugoj strani je kao neka guma, nije baš tanka ali je tanja od prsta, hehe, i onda kad neku sliku prepravljam onda mi je mnogo lakše sa njom da obrišem ili dopišem.dzaba - masi dugmice i dalje - olovcica je zakon
Onaj neki mjuzik je dobar, ne znam tačno koji je broj modela.Један мој рођак је имао к800, купљен је ко зна кад а мислим да још ради исправно.
W810i, čini mi se.Onaj neki mjuzik je dobar, ne znam tačno koji je broj modela.
Има и w810, али је можда легендарнији или се на њега мислио w800.W810i, čini mi se.
Pa koji je taj na slici, ja mislim da sam mislio baš na w810i, crni.Има и w810, али је можда легендарнији или се на њега мислио w800.
Pogledajte prilog 1772581
Ne vidim neku razliku... HehePa koji je taj na slici, ja mislim da sam mislio baš na w810i, crni.
На слици је w800.Pa koji je taj na slici, ja mislim da sam mislio baš na w810i, crni.
Ma ne. Baš je mnogo, mnogo bolji 810i.На слици је w800.