Stari DigiTV Receiver pitanje

šta su fta kanali? ja sam čuo da može da se okrene prema nekom drugom satelitu i gleda. meni treba neki satelit sa nemačkim kanalima, pa me zanima da li znate nekoga ko radi takve stvari što se tiče štelovanja itd i koliko bi to koštalo?

To možeš i sam...Taj satelit ti je Astra na 19.2 stepeni i ima preko 1000 kanala...Nađeš stari analogni risiver,prikljucis ga na tv,pustis neki kanal na astri i rucno okreces antenu dok ne dobijes čistu sliku...
Kod mene,a udaljen sam nekih 16 km od tebe naplaćuju 30e nameštanje satelita...

do jaja, pokušaću sam mada ne verujem da će to ići bez instrumenata... imam risiver al što se tiče kartice što se nalazi unutar risivera, da li to ima veze od satelita do satelita dal radi, možda su mi je isključili???

Kartica ti je samo služila za otključavanje digi kanala,nikako fta koji su slobodni...Njih su samo dodali na listu uz njihove da deluju količinski moćnije...

da li mogu sa starim digi tv risiverom da priključim na tv i gledam kanale iako sam prekinuo ugovor sa njima?

Pozdrav
Sto se tice kanala koje ti nudi Digi tv ne mozes ih gledati sve dok ne produzis ugovor i nastavis da placas. Sto se tice Fta kanala ili slobodnih ako ti je resiver bio iskljucen od antene tj ako nije dobio nadogradnju softvera mozes da gledas slobodne kanale kao sto su kolege napisale tipa na astri 19.2, eutelsatu 16e. Ukoliko je resiver bio ukljucen u struju i povezan na antenu na satelitu Thor malo je verovatno da nije dobio novi softver a samim tim i tu se prekida dalja prica sa slobodnim kanalima

nije bio priključen u struju ima već 2 godine, da li to znači da mu softwer nije updateovan??
IMG_20130508_215146-1.jpg
IMG_20130508_215230.jpg

zanima me,pošto je moj risiver stariji model, možda nekih 5 godina, a kupio sam novi lcd televizor, (na starom sam imao SCART izlaz) na lcd -u nemam scart izlaz, samo HDMI, dok na risiveru nema HDMI izlaz, kako da povežem ova 2 uređaja, evo postavio sam i slike?
HVALA UNAPRED!

Back