Starenje je neizbežno - Odrastanje je opcionalno

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.893
Uvek je bilo onih koji se "ne ponašaju skladno svojim godinama". Za neke takvi izazivaju prezir, drugima divljenje.

Gde ste vi u svemu tome?
Kako na to gledate?
Da li se ponašate "skladno svojim godinama"?

OD.jpg

Pa... bila sam starmala pa mi se negde gleda kroz prste ako sam ponekad detinjasta.
Nije to da se ne ponašam u skladu sa svojim godinama, nego, prema mom shvatanju, greh je da starim duhom.
Družim se sa decom mnogo i to mi je poligon gde dete u sebi mogu da pustim da radi skoro sve šta hoće.
Odevanje mi je.... onako, kao dete sam želela da budem princeza, a sad se odevam kao beskućnik, tako da sam sebe u tom smislu razočarala.
Anyway, kakva god da sam, deca misle da sam lepa i vole me.
Ovo ostalo nije ni važno! :zcepanje:

Kad su obaveze i velika životna pitanja u igri tu sam ozbiljan, možda čak i previše (mnogo razmišljam i planiram).
Za opušteno druženje mogu da se uklopim među klince od 16/17/18 godina i gajim to dete u sebi.
Inače, uži krug društva je približno mojih godina.
takodje, upravo sam htela slicno da napisem...bez ovog druzenja sa klincima...:mrgreen:volim da se igram sa velikom decom mojih godina :D
a ne volim preterano ljude u XY godinama koji imaju 0 odgovornosti i ozbiljnosti...ok su mi da me zabave ali nemam neko postovanje prema njima...

takodje, upravo sam htela slicno da napisem...bez ovog druzenja sa klincima...:mrgreen:volim da se igram sa velikom decom mojih godina :D
a ne volim preterano ljude u XY godinama koji imaju 0 odgovornosti i ozbiljnosti...ok su mi da me zabave ali nemam neko postovanje prema njima...
Drugar ima kafić gde često pravi žurke i nekih 70% su klinci, ostali smo mi starosedeoci. Bukvalno smo stari i sedimo :hahaha:
Većinu dečurlije poznajem i volim da upadnem u spiku kad se glupira i lupeta, baš se slatko ismejemo.
A ovi bez odgovornosti i ozbiljnosti su i meni odbojni, iako sam kao magnet za njih izbegavam ih uspešno. Tačnije sami se povlače kad skontaju da mi se lice i jezik ne slažu.

Back