- Poruka
- 43.076
pronashla sam ih ovde na forumu i shta da vam kazhem da se mogu nekako zakopati sad bi se zakopala
Bozhe iz ove perspektive me lijepo sramota
OMG
OMG
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
damogao si malo opshirnije
I mene je sramota vaših prvih porukapronashla sam ih ovde na forumu i shta da vam kazhem da se mogu nekako zakopati sad bi se zakopala
OMG
to su mlađe poruke,ovo su ti sad starepronashla sam ih ovde na forumu i shta da vam kazhem da se mogu nekako zakopati sad bi se zakopala
OMG
ko i prvi sexOd jada zaboravih postaviti pitanje
Kako na vas deluju vaša prva tipkanja na forumu ?
lol ja i od sadašnjih krindžujemOd jada zaboravih postaviti pitanje
Kako na vas deluju vaša prva tipkanja na forumu ?
Ja nisam puno ni pisala jer sam pravila pauze i odmicala se od foruma,al svakako da ima toga da sam se nalupetala i da danas sigurno po pitanju mnogo čega imam drugo mišljenje.pronashla sam ih ovde na forumu i shta da vam kazhem da se mogu nekako zakopati sad bi se zakopala
OMG
Ne čitam svoje stare poruke...pronashla sam ih ovde na forumu i shta da vam kazhem da se mogu nekako zakopati sad bi se zakopala
OMG
Ni ja ne vjerujem šta si sve pisalaNe mogu da verujem šta sam sve pisala.
luda ženska glavaNi ja ne vjerujem šta si sve pisala
na ramenu mi spavaluda ženska glava![]()
a ti stari, imaš i dalje šifre?Meni je ovo četvrti, peti profil. Piskarao sam pre 15ak godina prvi put, ali ovaj profil mi je prvi zaista aktivan (očigledno su onda oni prethodni bili kratkog daha).
Ne sećam se koji su, jedva i šta sam pisao. Bila je pogolema pauza između svakog, zato sam uvek otvarao novi.
Ma gdea ti stari, imaš i dalje šifre?![]()
Nisu ti ni sadasnje mnogo bolje.pronashla sam ih ovde na forumu i shta da vam kazhem da se mogu nekako zakopati sad bi se zakopala
OMG