Stare poruke

pronashla sam ih ovde na forumu i shta da vam kazhem da se mogu nekako zakopati sad bi se zakopala

Bozhe iz ove perspektive me lijepo sramota

OMG
Ja nisam puno ni pisala jer sam pravila pauze i odmicala se od foruma,al svakako da ima toga da sam se nalupetala i da danas sigurno po pitanju mnogo čega imam drugo mišljenje.
Mijenjamo se,sazrijevamo što je dobro. Dakle samo opušteno. :)

pronashla sam ih ovde na forumu i shta da vam kazhem da se mogu nekako zakopati sad bi se zakopala

Bozhe iz ove perspektive me lijepo sramota

OMG
Ne čitam svoje stare poruke...
Desilo se da me je neko citirao od pre par godina, a ja sam žustro odbila činjenicu da sam to ikad napisala.
Sa druge strane, posetim ponekad svoj stari dnevnik na jednom USB-u, i postoje momenti kad sam ponosna na sebe i ne verujem da sam to tad bila ista ja... u pozitivnom smislu.
Ipak, volela sam da pojedine teme čitam od samog početka, i da se pitam šta je sa članovima koji su nešto lepo davnih dana napisali, ali više nisu aktivni članovi.
Možda će neko za desetak godina, onako zaludan kao ja, čitati i ove teme ispočetka i pitati se šta je bilo sa nama nakon svih tih-ovakvih ili onakvih misli. :sad2:
Imam potrebu da ove, već stare i pozne 2023' godine pošaljem zagrljaj i zahvalnost nekima koji će "nas" čitati za 10, 15, 20 godina.
:vzagrljaj::zaljubljena:

Ja sam uvek isti.Sta sam sve bio pisao pre nekoliko godina isto mi je to sve kao da sam bas danas to napisao.

Secam se da je bilo svega neke zene se svlacile i slikale njihove atribute a muskarci su glasali i proglasavali pobednicu na kraju.

Neke su redovno meketale kao neke koze na svaku poruku prvo napisu ono "Mexxx" bas su bile smesne kada se sada to setim.:rotf:

Meni je ovo četvrti, peti profil. Piskarao sam pre 15ak godina prvi put, ali ovaj profil mi je prvi zaista aktivan (očigledno su onda oni prethodni bili kratkog daha).
Ne sećam se koji su, jedva i šta sam pisao. Bila je pogolema pauza između svakog, zato sam uvek otvarao novi.

Čitam stare teme. Ajmo i mi tako, manje spama/trola više otvorenih i direktnih ontopic komentara.
Pitam se što je to tako bilo pre ravno 20 godina? Net bio novina? Pa ljudi bili otvoreniji za komunikaciju? Nije bilo net-kulture pa ni takvog komuniciranja, već je ono bilo prirodnije? Veća znatiželja? Manje straha od osude?

Back