Stare ploce, cene i otkup u Srbiji?

• Začetnik teme Začetnik teme lnxdr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

lnxdr

Obećava
Poruka
68
Da li neko zna nesto o ovome? Imam po prilicno veliku kolekciju, deo toga su mi duplikati koje bih prodao. Imam zaista raznovrsne ploce, od Led Zeppelin, Deep Purple, Beatles... preko Jazz-a, Lepe Brene i Tome Zdravkovica. Gledao sam cene po kojima su ove ploce prodavane, i po cemu se gleda kvalitet ploce, reklo bi se da vrede bar nesto. Ako neko zna nekog ko radi sa plocama, ne ustrucavajte se da kazete :)

Da li neko zna nesto o ovome? Imam po prilicno veliku kolekciju, deo toga su mi duplikati koje bih prodao. Imam zaista raznovrsne ploce, od Led Zeppelin, Deep Purple, Beatles... preko Jazz-a, Lepe Brene i Tome Zdravkovica. Gledao sam cene po kojima su ove ploce prodavane, i po cemu se gleda kvalitet ploce, reklo bi se da vrede bar nesto. Ako neko zna nekog ko radi sa plocama, ne ustrucavajte se da kazete :)
ne znam da li ima sad zbog korone ali inace u bezistanu jedan prodaje 100 dinara ploce domace 200 strane sve zivo ima.

Pitanje sam postavio bas da bih znao da li neko direktno poznaje nekog ko radi sa plocama, 2 puta sam kontaktirao nekog iz oglasa u Srbiji za ploce i odustao. Godinu dana kasnije (sad), postavicu nesto na net, za inostranstvo, ali bih pre prodao nekom ovde, a ne cima mi se da listam oglase. To je razlog otvaranja teme, a tebi hvala na odgovoru, iskreno ;)

Imam nekih redjih primeraka koji su dostizali cenu od 3000$. Naravno ne vrede toliko jer nisu u tom stanju omoti, ali na osnovu izdanja znam da nisu ploce koje se prodaju za 100-200 dinara (ne mislim na brenu i garavi sokak)
za te je najbolji ebay. Postavi po fiksnoj ceni i čekaj. Ne verujem da će neko lokalno da plati velike pare osim ako ne misli da može da obrne za bar dupli profit.

Imam nekih redjih primeraka koji su dostizali cenu od 3000$. Naravno ne vrede toliko jer nisu u tom stanju omoti, ali na osnovu izdanja znam da nisu ploce koje se prodaju za 100-200 dinara (ne mislim na brenu i garavi sokak)
Probaj ovde Yugovinil Cetinjska https://www.facebook.com/recordstorebelgrade/
otkupljuju ploca a svakako mogu da te spoje sa nekim kolekcionarom.

vrede naravno.
preporucujem ti limundo...stavi neku tvoju pocetnu cenu, ili 10 dinara pocetnu, odaberi vreme trajanja aukcije....kolekcionari ce znati koliko to vredi. Obavezno navedi skalu ocuvanosti (npr od 1-5)
pratila sam neke aukcije ploca, zaista dostignu lepu cenu.

Back