Bogat je ko nije duzan,a mlad ko je zdrav.
I to vazi za sve posle 35-e.

I to vazi za sve posle 35-e.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto mene to nervira,kad bude neka vruca tema,sve ostal zapostavedom prazan ... svi na ceci
sad mogu bar da izaberem najbolji apartman po projektu ... pa kad bude , bude![]()
sto mene to nervira,kad bude neka vruca tema,sve ostal zapostave
sad moja drugarica tamo pati,ovde matorci pomrese bez bolniacerke da im da lekove i lazanje za rucak
pusto kao i forum onog dana kad je bio koncert,ja pravila zurku niko nije dosao![]()
klimacemo glavama ... u ritmu tam tamanemoj da je neko iskljucio slusni aparat![]()
ja kao vlasnik starackog doma i menadzer istog,obecavam da ce vam za svaku novu godinu pevati hor beckih decaka
nemoj da je neko iskljucio slusni aparat![]()
Nemoj da je neko iskljucio neki drugi aparat![]()
za to ima da lete glave![]()
Javljam se da radim u kiosku ispred doma, onom koji prodaje razne alkalne baterije![]()
nije naivan ... tako ce imati info iz prve ruke ko koje baterije trosi ... i zastada radis?pa ti ces biti uveliko u pemziji mon chéri![]()
nije naivan ... tako ce imati info iz prve ruke ko koje baterije trosi ... i zasta![]()
Zna se sta je vruca tema...necemo maskirati osnovne potrebe nekim tamo javnim nastupima![]()
Veoma je verovatno da ce babe i dede okupirati krstaricu....
ja kao vlasnik starackog doma i menadzer istog,obecavam da ce vam za svaku novu godinu pevati hor beckih decaka
nemoj da je neko iskljucio slusni aparat![]()