Starac u Mladenovcu upucao komšijskog psa u glavu

Meni zesce idu na kura.c lokalni dzukci koji laju u sred noci. Naravno, vlasnike boli kita, kao i za sve ostalo.

Isto tako, zabolelo bi me levo jaje kada bi neko roknuo nekog od tih dzukaca koji laju u 2 ujutru.

A ovi džukci koji propagiraju nasilje i trovanje, kojima je posao u državnoj firmi, preko štele, najveći životni domet? A onda u 2 ujutru viču pijani ispred neke prodavnice pića.

- - - - - - - - - -

popodne samo hladno oruzje

OK, znači popodne hladno oružje, noću vrela devojka.

- - - - - - - - - -

Nije opravdano ubiti ali to lajanje realno jeste problem, dzukele laju cele noci, ljudi ne mogu spavati. Zakonom treba zabraniti drzanje pasa po dvoristima, vreme je da se ljudi oslobode te pecinarske navike.

Postoje daleko efikasniji nacini da se imanje zastiti nego sto to cine vezani psi.

Treba i graktanje vrana zabraniti, a po selima ukinuti petlove. Takođe i razne zrikavce, cvrčke i ostale tvorce noćne buke. Sve to na gomilu, pa zakonski spaliti na gomili.

Eno ga u dvorištu mače. Lezi i jedva diše jer je danas zasmetalo komsiji pa ga je dzidnuo nogom i povredio mu kicmu. Mora da je glasno mjaukalo. Trebalo je da mjauce u sebi kao i ostale kulturne zivotinje. Inače komšija je jedan degen koji meri dvesta kila i parkira posred puta jer mu valjda lova koje se nakrao svojevremeno to dozvoljava. Jos se nije naso komšija koji bi ga sutnuo i povredio mu kičmu. Sto se mene tice, tvorza za sve psihice koji ne mogu da se nose da malo buke i laveza. U tvorzi nema lajanja i mjaukanja, ali je tamo Mile Pegla ili Džoni Pajser sa mnoštvom kreativnih ideja za telesne šupljine mnogih morona poput gore navedenog degena.

Послато са E560 уз помоћ Тапатока

Eno ga u dvorištu mače. Lezi i jedva diše jer je danas zasmetalo komsiji pa ga je dzidnuo nogom i povredio mu kicmu. Mora da je glasno mjaukalo. Trebalo je da mjauce u sebi kao i ostale kulturne zivotinje. Inače komšija je jedan degen koji meri dvesta kila i parkira posred puta jer mu valjda lova koje se nakrao svojevremeno to dozvoljava. Jos se nije naso komšija koji bi ga sutnuo i povredio mu kičmu. Sto se mene tice, tvorza za sve psihice koji ne mogu da se nose da malo buke i laveza. U tvorzi nema lajanja i mjaukanja, ali je tamo Mile Pegla ili Džoni Pajser sa mnoštvom kreativnih ideja za telesne šupljine mnogih morona poput gore navedenog degena.

Woow, ти си била у затвору па знаш тај део око телесних шупљина?

Pa ne, nsm. Samo sam gledala previse filmova i komsija mi je degen. Sto? Jel to čini ovaj post manje istinitim? Ne kapiram poentu. Plavusa valjda...

Па не знам, јел то маче било у његовом дворишту или шта?
Лично никад не бих угрозио такву животињу, али ипак неки ред мора да се зна.

Na njegovom prilaznom putu. Nisam ja neki ostrasceni zaštitnik zivotinja, samo mi ne ide u glavu da mozes da upucas psa zato što laje ili sutnes mace zato sto se naslo ispred tebe. To je kao da njega neko upuca jer je debeo.

За маче си у праву, али за пса богме тешко, јер ако лаје ноћима, ако ноћима не можеш да спаваш, ако ти неко држи азил под прозором, онда ти се живот претвори у пакао, све док не пукнеш и не одреагујеш као тај чича.

Јесте, боље да је био отров, не би угрозио друге и не би сад био у притвору..

Nista sto podrazumeva ubistvo ne moze da bude bolje.

- - - - - - - - - -

За маче си у праву, али за пса богме тешко, јер ако лаје ноћима, ако ноћима не можеш да спаваш, ако ти неко држи азил под прозором, онда ти се живот претвори у пакао, све док не пукнеш и не одреагујеш као тај чича.

hoce to,kod labilnih

- - - - - - - - - -

Па не знам, јел то маче било у његовом дворишту или шта?
Лично никад не бих угрозио такву животињу, али ипак неки ред мора да се зна.

okej,znaci ako tvoje dete udje u moje dvoriste trceci za loptom ja cu da ga sutnem u glavu jer mi ometa rast trave<3

Muškarac R.E. (82) osumnjičen je da je ušao u dvorište porodične kuće svojih komšija u Mladenovcu i ubio im psa mešanca po imenu Švrća, javili su danas beogradski mediji.R.E. je ispalio dva hica iz pištolja marke Bereta u glavu psa vlasnice A.S. zbog čega je jadna životinja odmah podlegla povredama, prenosi portal Životinje.rs

Pas je po rečima drugih komšija bio dobroćudan, živeo je u boksu i nije napuštao ograđeno dvorište bez nadzora vlasnika.

Pas je upucan u trenutku kada vlasnica nije bila kod kuće..

- - - - - - - - - -

http://mondo.rs/a924354/Info/Drustvo/Mladenovac-pucao-dva-puta-u-glavu-komsijskog-psa.html

- - - - - - - - - -

Ljudska stoka!

Suditi za ubojstvo, povredu lične svojine, provalu, ....... 5 godina ležarine minimalno.

Back