Stara prvorotka

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
Naša junakinja je suze lila za svoj 20. rođendan. Ne zna se tačno zašto.
Da bi kada je punila 24u godinu pila uz tugu, bol, čemer i reči "ja ću biti stara prvorotka".
Potom je za 25., ***** ga, imala najluđu noć uz seks na jedno veče.
Dogurala do tridesete.
Njeno pitanje je "da li treba da nađe mlađeg muškarca da je plodi"?
Iskustva, Mišljenja, Saveti.

Poslednja izmena:
Naša junakinja je suze lila za svoj 20 rođendan. Ne zna se tačno zašto. Prolaznost.
Da bi kada je punila 24u godinu pila uz tugu i bol i reči "ja ću biti stara prvorotka".
Potom je za 25i, ***** ga, imala najluđu noć uz seks na jedno veče.
Potom je dogurala do tridesete.
Njeno pitanje je "Da li treba da nađe mlađeg muškarca da je plodi?"

Што се плођења тиче, умеју и млађи и старији да плоде.

Не зависи много од година.

Млађи по некад мало потентнији (не мора да буде) старији по некад мало искуснији (не мора да буде).

То је код вас за рађање битно да се буде млада. За нас Мушкарце, и старији и млађи можемо да плодимо као расни бик.

Naša junakinja je suze lila za svoj 20 rođendan. Ne zna se tačno zašto. Prolaznost.
Da bi kada je punila 24u godinu pila uz tugu i bol i reči "ja ću biti stara prvorotka".
Potom je za 25i, ***** ga, imala najluđu noć uz seks na jedno veče.
Potom je dogurala do tridesete.
Njeno pitanje je "Da li treba da nađe mlađeg muškarca da je plodi?"
Za prvo nikada nije kasno.

То је код вас за рађање битно да се буде млада. За нас Мушкарце, и старији и млађи можемо да плодимо као расни бик.
To apsolutno nije tačno, to je samo vaš coping mehanizam kad već sprcnete neke godine u pedu pa se tešite

Ako hoćete dete, vidite da ga napravite do 40. (i muškarci i žene) i to je to

Auuu.. pa nije mi ostalo puno fore. :(

Ne seri!!!!
Ako lažem ja, ne laže:

https://med.stanford.edu/news/all-n...rs-associated-with-increased-birth-risks.html
Data from more than 40 million births showed that babies born to fathers of an “advanced paternal age,” which roughly equates to older than 35, were at a higher risk for adverse birth outcomes, such as low birth weight, seizures and need for ventilation immediately after birth. Generally speaking, the older a father’s age, the greater the risk. For example, men who were 45 or older were 14 percent more likely to have a child born prematurely, and men 50 or older were 28 percent more likely to have a child that required admission to the neonatal intensive care unit.

Ne samo da se ugrožava beba, nego i majčino zdravlje

Mislim, mene boli uvo, svakako ne mislim da se vrednost ljudskog bića meri brojem primeraka koje prokreira, i da li uopšte prokreira, samo ne serryte više sa time "deda može da plodi kao rasni bik"

Back