Da,,bas tako

Stara imena imaju jacinu, dubinu, znacenje, taj smek kako bi ja rekla nekih vremena

Tj, mirisu posebnoscu
Slazem se da takodje da zene po udaji kad nose dva prezimena,,,u fazonu sam sta vam to znaci??!!
Jer ako se udajes primas svoj dom, svog muza i cinite celinu, zajednicu,,, a ovako po meni su one "delimicno"udate posto same sebi vec brak osudjuju unapred na propast ne uzimanjem Muzevljevog prezimena ili dodavanjem,,, kao da vape i ceznu za devojastvom ili mozda necim novim posle tog braka...
kao Isto i kad bracni drugovi zive zajedno a svako za sebe gradi zivi,,u smislu ona nece da sa muzem kuci,,jer hoce na ocevinu da se vrati,,, i da kuci,,zar to nije razlucivanje,,razdor,,,, itd...
Zaista je malo pravih patrijahalnih porodica gde je muz stub i tvrdjava a zena podrska i gde se sve zajedno i za celinu radi i gradi i sam odnos da je takav u zajednistvu.
Ako nam porodica pukne ,,gotovi smo,,jer porodica je osnov svega, porodica je domaca crkva...
I ovih dana pogotovu videvsi javno sta se desava sa srednjoskolcima koliko su brutalni i u opste i osnovci isto je to sve,,koliko nekoga pretuku i sav uzas taj,,, samo govorim vaspitavajte decu jos u trudnoci, cim ih ugledate , svaki dan bavite se njima kvalitetno,, pare ne resavaju problem,,tako sto ce te im kompezovati ljubav i vaspitanje kroz pare... nek nam je Bog u pomoc