kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
nije bweeee![]()
...jeste,jeste ,bolje priznaj pa idem na drugu temu ..........................

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije bweeee![]()
Imam jednu komšinicu, koja već ima godina, ali se stalno trudi da lovi mlađe muškarce pa mi sad nije jasno tj. malo mi blesavo izgleda, kad starija žena muva klince.Da li ona misli da će biti mlađa pored njih?![]()
Naravno da misli i ne osudjujem takve zene. Svaku koja zeli da se podmladi tako sto zeli da se kresne sa mnom (mladjim) bih podmladio.
A misliš da bi ona kresnula sa tobom?!...pa ona se ne loži na slova ko ti
![]()
Imam jednu komšinicu, koja već ima godina, ali se stalno trudi da lovi mlađe muškarce pa mi sad nije jasno tj. malo mi blesavo izgleda, kad starija žena muva klince.Da li ona misli da će biti mlađa pored njih?![]()
naravno da bi se kresnula sa mnom, dovoljno bi bilo da vidi moju ukrucenu kitu i da se kresne sa likom koji se lozi na slova...
bitna je samo tvrda kita, zar ne?
Da samo što je ona normalna.....i ne loži se na tipove koji drkaju na monitor...ma koliko im kitha bila kruta.![]()
cek, jel ti to meni kazes da ja nisam normalan?a da, ja se lozim na slova... ne bih rekao da starija zena ima ukusa i da zagledjuje mnogo, njoj je bitno samo da je tvrdo.
ne bih rekao da starija zena ima ukusa i da zagledjuje mnogo, njoj je bitno samo da je tvrdo.
E sad,nije mi jasno da li ona obrće tu neku lovu ili ne?
Ako ne,bogami je u zabludi,ti iz mlađe garde kada obiju kasicu-prasicu posle rođendana umeju da budu dobre platiše.
A možda bi trebalo da se priključi malo široj organizaciji,nekima koji imaju više iskustva sa finansijskim delom ove priče.![]()
Vi mushkarci bash nemate samoposhtovanja
pa majkumu valjda vredi bar malo kao chovek taj mushkich
pa da mozze da joj pruzzi neshto da ona bude zadovoljna
a da ne mora da placha da mu glumi da je vredan
njene pazznje
zzene su tu mnogo solidarnije moram da primetim
i vishe cene sebe![]()
muskarci dozivljavaju vrhunac seksualne moci od 25-35 a zene od 35-45 tako da im trebaju mladji sasvim je logicno,
i njen vrsnjak je vec posustao tad kad je njoj najbolje a ne jos stariji...tako da zene samo napred, vi znate a oni mogu
naravno uvek ima izuzetaka i to su oni koji ove cinjenice nerviraju na ovoj temi pa se ljute jer oni mogu do 100.
![]()
Pročitala u Jasmin katalogu kad si kupila dezodorans?
Kao prvo, to nije tačno, tad su iskusni, a vrhunac seksualne potencije je sa, verovala ili ne 16 godina. Što je i logično kad se malo bolje razmisli i ko je istome sklon.
Što se tiče kokošaka matorki, to im dođe kao Prozak. Ko hoće da ih yebe one rado daju, nema to neke veze sa godinama, al mlađu mužjaci uvek hoće. ako je teta očuvana
Ne.A ti si ovo procitao na omotu od "Plazma" keksa?
Ne.
A ti ne moraš svima sada da saopštiš šta si doručkovao i šta ti mama sprema za doručkić
Ja bih bio najsrecniji na svetu kada bi moja majka bila u mogucnosti da mi spremi dorucak.
uvek se slatko nasmejem ovakvom tipu razmisljanja. tom pokusaju kontrole besa. samo malo sirine u shvatanju. malo prenesi to sto hoces da kazes na ljude koji su ti dragi, ako ima takvih, pa oseti neku milost u srcu, pa se osmehni. ne pokusavaj da uvredis. vredjas sebe. i one koji su te vaspitali.Pročitala u Jasmin katalogu kad si kupila dezodorans?
Kao prvo, to nije tačno, tad su iskusni, a vrhunac seksualne potencije je sa, verovala ili ne 16 godina. Što je i logično kad se malo bolje razmisli i ko je istome sklon.
Što se tiče kokošaka matorki, to im dođe kao Prozak. Ko hoće da ih yebe one rado daju, nema to neke veze sa godinama, al mlađu mužjaci uvek hoće. ako je teta očuvana
uvek se slatko nasmejem ovakvom tipu razmisljanja. tom pokusaju kontrole besa. samo malo sirine u shvatanju. malo prenesi to sto hoces da kazes na ljude koji su ti dragi, ako ima takvih, pa oseti neku milost u srcu, pa se osmehni. ne pokusavaj da uvredis. vredjas sebe. i one koji su te vaspitali.