Stara koka

Imam jednu komšinicu, koja već ima godina, ali se stalno trudi da lovi mlađe muškarce pa mi sad nije jasno tj. malo mi blesavo izgleda, kad starija žena muva klince.Da li ona misli da će biti mlađa pored njih?:p

Naravno da misli i ne osudjujem takve zene. Svaku koja zeli da se podmladi tako sto zeli da se kresne sa mnom (mladjim) bih podmladio.

E sad,nije mi jasno da li ona obrće tu neku lovu ili ne?:think:
Ako ne,bogami je u zabludi,ti iz mlađe garde kada obiju kasicu-prasicu posle rođendana umeju da budu dobre platiše.:lol:
A možda bi trebalo da se priključi malo široj organizaciji,nekima koji imaju više iskustva sa finansijskim delom ove priče.:lol:

E sad,nije mi jasno da li ona obrće tu neku lovu ili ne?:think:
Ako ne,bogami je u zabludi,ti iz mlađe garde kada obiju kasicu-prasicu posle rođendana umeju da budu dobre platiše.:lol:
A možda bi trebalo da se priključi malo široj organizaciji,nekima koji imaju više iskustva sa finansijskim delom ove priče.:lol:

Vi mushkarci bash nemate samoposhtovanja
pa majkumu valjda vredi bar malo kao chovek taj mushkich
pa da mozze da joj pruzzi neshto da ona bude zadovoljna
a da ne mora da placha da mu glumi da je vredan
njene pazznje

zzene su tu mnogo solidarnije moram da primetim
i vishe cene sebe :confused:

Vi mushkarci bash nemate samoposhtovanja
pa majkumu valjda vredi bar malo kao chovek taj mushkich
pa da mozze da joj pruzzi neshto da ona bude zadovoljna
a da ne mora da placha da mu glumi da je vredan
njene pazznje

zzene su tu mnogo solidarnije moram da primetim
i vishe cene sebe :confused:

Eh,da vredi ne bi došao na raport prvoj koja mu vrcka zadnjicom ispred nosa.;)
Izabrao bi ono što mu srce ište.:D
A što se tiče solidarnosti,zavisi,i jesi u pravu i nisi.Kod nas muškaraca konkurencija ubija i zato nema samilosti,ali ako nje nema,onda je solidarnost na maksimalnom nivou.

muskarci dozivljavaju vrhunac seksualne moci od 25-35 a zene od 35-45 tako da im trebaju mladji sasvim je logicno,
i njen vrsnjak je vec posustao tad kad je njoj najbolje a ne jos stariji...tako da zene samo napred, vi znate a oni mogu :D

naravno uvek ima izuzetaka i to su oni koji ove cinjenice nerviraju na ovoj temi pa se ljute jer oni mogu do 100. :D
:mrgreen:

Pročitala u Jasmin katalogu kad si kupila dezodorans?
Kao prvo, to nije tačno, tad su iskusni, a vrhunac seksualne potencije je sa, verovala ili ne 16 godina. Što je i logično kad se malo bolje razmisli i ko je istome sklon.

Što se tiče kokošaka matorki, to im dođe kao Prozak. Ko hoće da ih yebe one rado daju, nema to neke veze sa godinama, al mlađu mužjaci uvek hoće. ako je teta očuvana

Kao prvo, to nije tačno, tad su iskusni, a vrhunac seksualne potencije je sa, verovala ili ne 16 godina. Što je i logično kad se malo bolje razmisli i ko je istome sklon.

Što se tiče kokošaka matorki, to im dođe kao Prozak. Ko hoće da ih yebe one rado daju, nema to neke veze sa godinama, al mlađu mužjaci uvek hoće. ako je teta očuvana

A ti si ovo procitao na omotu od "Plazma" keksa?

uvek se slatko nasmejem ovakvom tipu razmisljanja. tom pokusaju kontrole besa. samo malo sirine u shvatanju. malo prenesi to sto hoces da kazes na ljude koji su ti dragi, ako ima takvih, pa oseti neku milost u srcu, pa se osmehni. ne pokusavaj da uvredis. vredjas sebe. i one koji su te vaspitali.

uvek se slatko nasmejem ovakvom tipu razmisljanja. tom pokusaju kontrole besa. samo malo sirine u shvatanju. malo prenesi to sto hoces da kazes na ljude koji su ti dragi, ako ima takvih, pa oseti neku milost u srcu, pa se osmehni. ne pokusavaj da uvredis. vredjas sebe. i one koji su te vaspitali.

Ako ništa, ne pišeš nelogične stihove. Verovatno te je nešto izazvalo na tavu reakciju.
A ta reakcija nije smeh, kladim se u pare.
U čemu se pronađete, slobodno preispitujte.
Ali sebe, ne druge.
tako rade pametni. ;)
Od sebe merite, pa kolko možete..ebiga sad..

malo mi je muka od svih tih predrasuda a i ne bih nista da generalizujem.....u zadnje vreme vidim mnoga cudna ponasanja tako da mi i ta zelja da zena zeli biti sa mladjim i nije nesto strasna, naravno ako je slobodna i samo sebi polaze racune.....

Back