Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Niko nije rekao niti negde pise da nemam... Jesam miroljubiv covek, al' kad me nesto nervira onda me nervira za medalju.kocicm:Pa brate, ako te to nervira i ne možeš da podneseš, onda imaš neki kompleks 8)Kad_LupimLupim:Procitao sam sve i tvoj stav mi ne izgleda kao zayebancija, a to sto su ovi drugi okrenuli brigu na veselje nije cudno, al' to je druga prica.kocicm:Kad_LupimLupim:To sam napisao iz zezanja, cini mi se da je to najbolji posao koji bih mogao da dobijem, ali avaj niko nece da placa, tako da cu ove godine da zavrsim taj fax (u roku)!
A ti i dalje gubis vreme ovde sa nama, zar nisi primetio da smo mi igzubljeni slucajevi.
I da nasao sam se jako uvredjen, jer pricas kako su svi ovde dzabalebarosi, a blagog pojma nemas dal je tako. I jos manje imas pojma kolko forum ume da bude koristan.
A ti baš voliš da se ne šališ, jelda? Uopšte nemaš smisla za humor. Da si pročitao sve postove u ovoj temi video bi da je ovo sve jedna velika zaj... Dakle, opušteno 8)
Anyway ako si se stvarno zayebavao neslana ti sala, narocito za mene, jer me mnogo nerviraju oni koji dodju na forum da bi drugima sistematski isli uz dlaku!
A ti ako si se samo zayebav'o nemoj onda dalje da mi ides na ganglije.