stara garderoba

a sta je Seken, afrodita? :lol:
trd, seknd, vatever. cemu zluradi komentari? :)
btw, dajte tu garderobu kome god, morate li i tu da ucarite neki poen?
ako vam stvarno ne treba, nije bitno kome se daje, dok se daje...
ako necete to nikom da date, isecite je na trake pa u kontejner...tako je niko nezahvalan nece nositi :D
btw, pitala sam gde mogu da PRODAM a ne gde mogu da iseckam na trake ili bacim negde. jer hocu da PRODAM. kada budem htela da je bacim, poslacu ti pp, moze tako? :lol:

Kad sam se ja svojevremeno raspitivala, second hand prodavnice nisu otkupljivale garderobu kod nas nego ima je to sve stizalo iz Nemačke ili tako odnekud. Ne znam da li se sad nešto promenilo.
Ja sve što mi ne treba stavim uredno složeno u kese pored kontejnera i zaista nestane brzo. Nedavno je moja ćerka odbacila 7 kesa garderobe koju neće da nosi. Nekih baš dobrih, kvalitetnih i neiznošenih stvari mi je bilo žao, pa sam ponudila komšinici koja ima dve ćerke. Uzela je i rekla da će ono što im ne odgovara iseckati da prave kolaže ili već tako nešto. Pa neka. Neka je nekome korisno za bilo šta.

Uslikaj nešto, pa mi pošalji. Nosim 38, ili M, a majice mogu i S.
;)
Danas sam prvi put kupila nešto u seken hend šopu. Nek ostane seken, da se čude :lol:
I to samo zato što mi izgleda jako kvalitetno taj sako i što mi se mnogo sviđa kako mi stoji, bolje od svih novih.
Koštao je 500 din.

mozesh preko interneta ako neko vec nije napisao ... da li onaj limundo

ne mogu sad da citam... to je valjda srpska verzija toga, ebay... moze da se licitira mozda t neko radi nisam isprobala...

ne znam kako bi bilo sa ebayom... slikas komad odece i posteno odradish

www.limundo.com ... a kupindo je ako neces da licitiras nego fiksiras cenu. ima valjda jos tog tipa sajtova nasih
posto treba i da posaljes pa valjda da budu u istom gradu

Poslednja izmena:
imam brdo... ne brdo nego planinu necega sto...
a) nisam nikad obukla
b) obukla jednom
c) obukla dva puta
i resila sam svega toga da se resim jer nemam mesta u plakaru ni za nove carape...
znate li neko mesto, neki secon hand ili nesto slicno gde sve to mogu da prodam?
pomagajte pls :)

Blago tebi sto bar imas zelju da prodas i otreses se toga. Meni je sve drago i jedinstveno. Lakse bih se preselila i povecala plakat, negoli da otudjim i jednu jedinu stvarcicu.

Dok nisam sama sebi shila, slican problem sam reshila poklanjanjem. Preporucujem ti to jer nije neka para koja se moze dobiti od polovnih krpa, a nekome ce dobro doci kad je poklon.

Back