Стара Европа

Родитељ Три

Primećen član
Poruka
736
Стара Европа, је између:
-Немачке,
-Русије,
-Скандинавије
-Италије
-Турске
577477

Шта мислите, да ли овај простор може да се уједини, под мудрим управљањем Аустрије?

Teritorije nekadašnjeg Rimskog carstva su stara Evropa.
Germani vole zapadnu Evropu predstaviti kao staru ili čak kao jedini, a na ovoj temi vidimo šta Sloveni vole...

Ovo na mapi je istočna Evropa (bez Austrije i Grčke) i ništa više.

Kada Nemacka i Francuska i ostali pomagaci jos dublje zagaze u satanizam rodice se Nova Evropa od Egeja do Baltika i to po principu Visegradska cetvorka plus Balkanska cetvorka, znaci: Madjarska, Poljska, Ceska i Slovacka plus Srbija, Bugarska, Rumunija i Grcka. I to ce biti jedina prava bela i hriscanska Evropa. Sa 100 miliona stanovnika i ogromnom teritorijom to ce biti jedan od vaznijih svetskih igraca jer su to sve ozbiljne nacije sa velikom drzavnoscu, kulturom i istorijom, koje ce se uvezati izmedju sebe iz ekonomskih i antimigrantskih razloga. Ovaj projekat je pre svega zamisljen kao antiteza Rusima i Nemcima, ali ce se neminovno pretvoriti u nesto veliko i nezavisno. Predvodnik ce biti Madjarska sto nije cudno jer ta nacija je ozbiljna.

Стара Европа, је између:
-Немачке,
-Русије,
-Скандинавије
-Италије
-Турске
Pogledajte prilog 577477

Шта мислите, да ли овај простор може да се уједини, под мудрим управљањем Аустрије?

Да, овај део света је већ уједињен и зове се ЕУ.

Уз изузетак СРЈ која је Рупа на Тепиху и занима се Иранским Интеграцијама.

Kada Nemacka i Francuska i ostali pomagaci jos dublje zagaze u satanizam rodice se Nova Evropa od Egeja do Baltika i to po principu Visegradska cetvorka plus Balkanska cetvorka, znaci: Madjarska, Poljska, Ceska i Slovacka plus Srbija, Bugarska, Rumunija i Grcka. I to ce biti jedina prava bela i hriscanska Evropa. Sa 100 miliona stanovnika i ogromnom teritorijom to ce biti jedan od vaznijih svetskih igraca jer su to sve ozbiljne nacije sa velikom drzavnoscu, kulturom i istorijom, koje ce se uvezati izmedju sebe iz ekonomskih i antimigrantskih razloga. Ovaj projekat je pre svega zamisljen kao antiteza Rusima i Nemcima, ali ce se neminovno pretvoriti u nesto veliko i nezavisno. Predvodnik ce biti Madjarska sto nije cudno jer ta nacija je ozbiljna.

Sve belac do belca. :cepanje:

Стара Европа, је између:
-Немачке,
-Русије,
-Скандинавије
-Италије
-Турске
Pogledajte prilog 577477

Pre otvaranja teme na politici, treba se pogledati u ogledalo i pitati sam sebe, dal sam normalan

Стара Европа је подељена на делове који заузимају:
- Средњу Европу
- Северну Европу
- Источну Европу
- Југоисточну Европу, у чијем је центру Србија.

stara evropa.PNG

Једино Југоисточна Европа је изворно у Старој Европи, зато што је Југоисточна Европа основа Старе Европе.

Стара Европа, је између:
-Немачке,
-Русије,
-Скандинавије
-Италије
-Турске
Pogledajte prilog 577477

Mirise na katastrofu,ratove,javasluk,kriminal...

782px-Lucas_Vorsterman_I%2C_The_backgammon-players%2C_1630%2C_National_Museum_of_Serbia.jpg

Muzej Srbije:"Igrači tavle", Lucas Vorsteman, platno, 627x480 piksela

Stara Evropa je bila toliko oduševljena tavlom (backgammon) da je rimokatolička crkva uticala na dvorove da se zabrani "igra na sreću".
Ovu igru je prvo igrala samo evropska vlastela za razliku od istoka gde su je svi igrali.
Medj evropski narod je ušla polako, verovatno su batleri i kućne pomoćnice saznali pravila kada vlastela nije imala sa kim da igra.
A verujte da je zaraznije od kladioničarskog tiketa.
Džaba cilj, planovi, mogućnosti u momentu i iskustvo kad " sudbina nije dala" tj faktor kockica.
Jedini Evropljani koji su ovu igru igrali u novac su bili Holandjani i Cigani na haubama automobila pa ako savataju neznalicu odoše pare a ako neko prevesla Cigane u prvih par poteza "Beži ide murija" pa opet ostaneš bez uloga.
Inače 99,99% igrača igra na poene.

Prilično je jeziv

Najblaže rečeno frapantni profiti za mene
da ali to što ti radiš je kockanje a ovo je medjunarodno standardizovana igra sa beleženjem poteza kao i da su upregli veštačku inteligenciju u matematičko računanje verovatnoće za date poteze kao i ocenjivanje istih. Čak štaviše, počinje više da se ocenjuje kvalitet igre nego ko je pobedio na kraju. To je u profi krugovima koji nose one akten-tašne pa kad otvore a ono tabla za sigranje.

A to što ti radiš me podseti na jednog gastosa što na Krsti pokazivao svoje tikete gde je stavljao 1.000 evra na Barcelonu sa kvotom 1.20 pa namakoa tri utakmice.
Nije se javljao kada je Barcelona igrala nerešeno i kada je izgubila sa kvotom 1.05 a pobedila kvota 16
https://forum.krstarica.com/threads/backgammon.145514/post-39355266

da ali to što ti radiš je kockanje a ovo je medjunarodno standardizovana igra sa beleženjem poteza kao i da su upregli veštačku inteligenciju u matematičko računanje verovatnoće za date poteze kao i ocenjivanje istih. Čak štaviše, počinje više da se ocenjuje kvalitet igre nego ko je pobedio na kraju. To je u profi krugovima koji nose one akten-tašne pa kad otvore a ono tabla za sigranje.

A to što ti radiš me podseti na jednog gastosa što na Krsti pokazivao svoje tikete gde je stavljao 1.000 evra na Barcelonu sa kvotom 1.20 pa namakoa tri utakmice.
Nije se javljao kada je Barcelona igrala nerešeno i kada je izgubila sa kvotom 1.05
246-C125-C-7-E98-4-D66-9-E1-F-1-DD056-D75-DA5.jpg

Ako je tebi 71% mala para, onda ti želim uspeh u igri "Gravče Tavče"

246-C125-C-7-E98-4-D66-9-E1-F-1-DD056-D75-DA5.jpg

Ako je tebi 71% mala para, onda ti želim uspeh u igri "Gravče Tavče"
ja nisam ljubomoran,
Sećam se postoje periodi kada te nema i po par meseci na forumu, šta li se tada dešava sa tim tvojim grafikonom uglavnom nagadjamo po kuloarima Krste :rotf:

CIA/Interpol povremeno prihapse kad neko stalno profitira pa se utvrdi kako je uspeo jer niko nije nameštao kantar na svoju štetu.
Ovaj svet vode ljudi koji su u stanju da ubiju nekog samo za 1 dolar, tako da mi čudno da čašćavaju gladnog proletera kog ne žele ni na šalter banke da vide pa ga teraju na bankomat ispred, što dalje od šaltera da ne prljaš unutra.

ja nisam ljubomoran,
Sećam se postoje periodi kada te nema i po par meseci na forumu, šta li se tada dešava sa tim tvojim grafikonom uglavnom nagadjamo po kuloarima Krste :rotf:

CIA/Interpol povremeno prihapse kad neko profitira pa se utvrdi kako je uspeo jer niko nije nameštao kantar na svoju štetu.
Ovaj svet vode ljudi koji su u stanju da ubiju nekog samo za 1 dolar, tako da mi čudno da čašćavaju gladnog proletera kog ne žele ni na šalter banke da vide pa ga teraju na bankomat.
Da ali CIA i Interpol rade za onoga ko ima pare

A sada znaš i ko je to

Back