Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.703
Nećemo se vrijeđati. Mislim ne bi trebalo.Niš!!!! nikad nisam bio u Sa... čuo sam da imaju dobar burek sa sirom![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nećemo se vrijeđati. Mislim ne bi trebalo.Niš!!!! nikad nisam bio u Sa... čuo sam da imaju dobar burek sa sirom![]()
Uffff,malo pre sam pojeo opet jednu ciniju.Samo jos da naucim da pravim kacamak i to ce mi biti dorucak i uzina.Mislim na Poparu i Kacamak.Ja sam zeni rekao bez masnoce,samo voda i hleb i da se mesa.Posle samo posolim.Na starinski nacin.Nekada se ko je voleo ubacivalo malo masti,ali ja volim klot.
Ovako pravim palentu.Cicvara <3
Mlijeko, vodu i mast staviti da prokuva, dodati sir, posoliti i izmiješati
Kad ponovo prokuva smanjiti temperaturu, sipati kukuruzno brašno i neprekidno miješati da polako krčka 10-ak minuta. Kad se po dnu posude "uhvati" kao da je malo prigorila, gotova je.
...
Čekaj zezas da ne znaš da napraviš kačamak?Uffff,malo pre sam pojeo opet jednu ciniju.Samo jos da naucim da pravim kacamak i to ce mi biti dorucak i uzina.Mislim na Poparu i Kacamak.
Ma znam,ali mi ne ispadne kao babin.Čekaj zezas da ne znaš da napraviš kačamak?
Moja baba je pravila tako...sa malko aleve paprike da promeni boju.U poparu idu bajat hleb, mast, sir, voda i so. Sve drugo nije popara
dobro, te sitne modifikacije su dozvoljeneMoja baba je pravila tako...sa malko aleve paprike da promeni boju.
Ja pravim bas tako, bez paprike