Star Wars Fan Club

Pocelo je 3 oktobra na CN, oko 8-9 uvece nisam sigurna.

Ima dosta humora, zanimljiva je serija. Prva epizoda mi se vise svidja od druge.

Kad smo kod Roger, roger! i toga ima. Meni se lica i oblici tela vise svidjaju nego u seriji Clone Wars, dok moj brat ima suprotno misljenje, on misli da je prethodna seria po tom pitanju bila bolja. U sustini nama se svidelo, ima i da se skine...

Видим, има 4 епизоде да се скину... процес при крају.

Може ли неко на брзину да напише нешто више о серији... шта прати и где је временски смештена. Колико сам видео, по Анакиновом ожиљку и одсуству перчина, дешава се између две сезоне анимираних Клонских ратова од пре неколико година. А најаве које сам слушао раније говориле су да радња неће бити фокусирана на Анакина, међутим видим да ипак јесте.

А како бисте препоручили редослед гледања?

Ја сам увек мислио да је најбоље онако како су снимани: 4, 5, 6, 1, 2, (анимирани Клонски ратови), 3. Па је неко предложио редослед 4, 5, 1, 2, 3, 6, што исто звучи интересантно, да се пре-трилогија одгледа као неки флешбек између Империје и Џедаја.

Hah, zašto tim redosledom 4, 5, 1, 2, 3, 6?

Nemoj da neko ko prvi put gleda film gleda tako. Jer će videti Luka Skajvokera i imperiju, i onda odjednom mali Anakin Skajvoker i imeperija ne postoji, da bi zatim opet došao Luk Skajvoker. :D

Pih ceo SW za dve forumske strane :)
SW svet je nekompletan bez igranja SW igara. Pogotovu KotOR-a.
A što se tiče gorepomenutog redosleda, ja uvek kažem da je najbolje 4, 5, 6, 1, 2, 3. Tako hype ostaje sačuvan.
Takođe, stripovi su fenomenalni.
Znao sam i po wookiepediji da kopam satima, jednostavno, SW prevazilazi jednu formu izražavanja, celokupni utasak tako proizilazi iz kombinacije svega. :)

Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.

Jeeej,zelim da odgledam fantomsku pretnju 3D :)
Najbolja igra mi je Star Wars:Empire at War,strategija bez premca :)
Dodacu i Star Wars:The Force Unleashed Director's cut,kao i KOTOR 2.
No nesto mi nije jasno,zasto ljudi bacaju zesci hejt na originalnu triologiju i 6 deo? :confused: .Svaki deo ima neku svoju specificnost ili draz :)
Dobro,priznacu da su Evoksi u 6.tom delu malo wtf! :eek: ,ali specificni :D .Tu je i lik Dzar-dzara u prvom delu,koji blaaago smara ://

Ko nije neka obavezno pogleda Plinketove kritike novih Star Wars filmova:
http://redlettermedia.com/plinkett/star-wars/
Padanje na dupe od smeha.
No nesto mi nije jasno,zasto ljudi bacaju zesci hejt na originalnu triologiju i 6 deo? :confused: .Svaki deo ima neku svoju specificnost ili draz :)
Dobro,priznacu da su Evoksi u 6.tom delu malo wtf! :eek: ,ali specificni :D .Tu je i lik Dzar-dzara u prvom delu,koji blaaago smara ://
Ako imas strpljenja pogledaj sve tri kritike na linku koji sam ti postavio, objasnice ti bolje nego sto bih ja ikada mogao.

Poslednja izmena:
prvi put sam gledao po redosledu snimanja, dakle 4, 5, 6 pa 1, 2 i 3. pre oko 2-3 nedelje sam gledao hronoloski od 1 do 6 dela. jedna stvar me kopka, u epizodi sa Grofom Dukuom, kada je mladi Anakin zarobljen i visi u prostoriji vezan. Duku ulazi u prostoriju i kaze mu da u ovom trenutku Republikom vlada Gospodar Sita u imperijalistickom uredjenju i da se Skajvoker pridruzi Dukuu u borbi protiv takve Imperije. Anakin mu odgovara da ne veruje u to jer bi Veće Džedaja osetilo prisustvo Tamne strane. u istoj epizodi Joda razgovara sa Mejs Vinduom (Semjuel L Dzekson) i kaze mu da ne bi trebalo da govore Kancelaru da ne osecaju Silu kao obicno, i ne mogu da protumace ponasanje sto se nadovezuje na ovo gore.

znam da je Duku negativan lik ali kada se udje u gledanje bez predrasuda i ne razmislja unapred ko je ko i ko koga predstavlja, neverovatno me vuce misao da je mozda u tom delu namerno postavljen konfuzan izbor pred Anakina, a i gledaliste da se zainteresuje za tu okolnost. jer i pre scene sa zarobljenim Lukom, Duku u razgovoru sa svojim saveznicima govori da je Republika propala i da su oni jedini spas. meni je izgledalo kao da su snage dobra u Republici obmanute i poslate da se bore protiv opozicije Kancelaru.

Poslednja izmena:
Шта ли ће Дизни да направи од Ратова Звезда? :confused:

disney-star-wars.jpg

Back