wrm
Aktivan član
- Poruka
- 1.599
Mora da se šališ?![]()
pa tako je i izashao pirat .. 24h kasnije sam ga ima kutji
ali sam bi vetj prvi dan u bioskopu da gledam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora da se šališ?![]()
pa tako je i izashao pirat .. 24h kasnije sam ga ima kutji
ali sam bi vetj prvi dan u bioskopu da gledam... kad je bila prva projekcija
![]()
pojasni malo ..
protiv si gledanja u bioskopu ili
protiv download sa neta piratske kopije !?
please use Serbian ...
Govorio sam o idiotskom sopstvenom mučenju gledajući loše snimke koji su snimljeni kamerom u sred bioskopa, i to najčešće sa očajnim prevodima.
Why should he?
According to the Forum's Code, Serbian and English are the official languages of this forum.
Zato što večina govori Srpski ...a ako baš želi izolaciju i veoma moguću eleminaciju,
nek čantra na engleskom negde u beogradu u nekom bioskopu .....
.. pronadjeno telo mladog ... itd..
**** that multiculty bullshit ... lično me vredja kad se neki glupi stranac, inače ne pozvan, nadje zeljan da sa nama komunicira na bilo čemu osim na Srpskom![]()
... bla bla bla ...
Pošto ne znaš ni sopstveni maternji jezik, bolje bi ti bilo da umukneš i da se ne blamiraš više ... bla bla bla ...
Nije mi jasno kako neko kao ti navodno voli Star Trek, ali valjda te fasciniraju šarene slike. Vrati se u svoju pećinu i tamo psuj strance, iskaljuj mržnju i preti. Ne brini, jednako će ti biti bezbedno kao i kad lupetaš preko Interneta. Ali će ovde biti mnogo lepše bez tvog mentalnog zagađivanja.*smajli sa zapušenim nosom*
A inače? Šta ćeš da im radiš? Da im pljuneš pod prozor (window)?bla bla
ako nekome je teško da kucka na Srpskom ovako ili onako, makar i sa totalnim konfuznim rasporedom slova ili promašenim razmakom, nek ne piše na forumu ili nek kucka na nekom topic-u na kome se kucka na engleNJskom ...
A inače? Šta ćeš da im radiš? Da im pljuneš pod prozor (window)?What if they keep writing in English, because they don't give a frak about stupid
s like you? You are so threatening, I bet you've scared the
out of everyone, and nobody will dare write in English now.![]()
![]()