- Poruka
- 198.586
Eeeee, prvo trljanje auta, pa ondak priča o štapićima. A auti i štapići ne se mešaju, pa ti vidi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naci ako ta vanila mirisi s strudle s makom odma bi te dovatio
A najverovatnije ni kolace ne znas da umesis...![]()
Eeeee, prvo trljanje auta, pa ondak priča o štapićima. A auti i štapići ne se mešaju, pa ti vidi.
ма ванилин шећер у кесици, па се поспеш, па ем миришеш ем си слатка ем сија кристал шећер ко шљокице
нема на чему : )))
Значи воле мирис домаћице..
muškarci vole kesice a žene vole štapiće zato što kesicu ne možeš da staviš u štapić a štapić u kesicu možeš
Nema dileme. Uzmi obje varijante. Tako ti je lepeza muškaraca na dlanu.
Tako je, bravo. Vidi se da imaš potencijala.
kako? (((((((((((:
..
pa jel ti nije dosadna ta jako poslušna žena
I meni je nezamisliv spoj telesnog mirisa/ukusa sa prehrambenim namirnicama. Dok njupas cokoladu, ne postoji nista, a ne tamo neki djoka.
Nije, zna sve kako treba. I sluša kako treba. To je prava žena.
Да ли си, ђевојко од оваца, гледала филм "Девет и по недеља"?
pa jel ti nije dosadna ta jako poslušna žena
Kuva, sprema, ide na poso, rani decu, vitka i snažna, lepa za izaći i ja porpavljam sve što smatram da treba, ostalo platim školovanog majstora da popravi. Ne lovim i ne koljem, i tu platim gotovo. A što volim da oteram auto u salon, pa da sve sija i miriše, e to ja posebno!
Ful fulova sve. Ali ne šaljem odgovore na ponude preko PP. Hvala.
Pa delimo, ja vozim i idem u kafanu. I u auto praonicu. I pišem se sa onom malom Begonijom.
Vozim super i uživam u tome. Rasterećena je ona dovoljno, kupio sam joj sve, peglu, veš mašinu, mašinu za sudove, šoret, mikser, štapni mikser, multipraktik, veliki uisivač, ručni usisivač, kadicu za masažu nogu, ono sokoćalo što svetlom ubiva dlake. Nema naštaa d ase žalik, sve ima da radi umesto nje.
Begonija je moja, nije ženina. Valjda i ja mogu dimamm neko zadovoljstvo, ne samo moja žena?