štapić ili kesica?

naci ako ta vanila mirisi s strudle s makom odma bi te dovatio

kako? (((((((((((:

- - - - - - - - - -

A najverovatnije ni kolace ne znas da umesis...:kolac:

al znam da se hebem, ne postizavam sve

- - - - - - - - - -

Eeeee, prvo trljanje auta, pa ondak priča o štapićima. A auti i štapići ne se mešaju, pa ti vidi.

htela sam neke recepte hedonističke da razmenimo, kao ljudi na temi..
badava..
ti o autima, one o đokama..

- - - - - - - - - -

ма ванилин шећер у кесици, па се поспеш, па ем миришеш ем си слатка ем сија кристал шећер ко шљокице
нема на чему : )))

sviđa mi se, ako se uvaljam u vanilin šećer, tačno ne moram ni kolače da mesim, plus uštedi se struja ((:

- - - - - - - - - -

Значи воле мирис домаћице..

i to kakva, prste da oližeš (: msm ne ti, onako kažem

- - - - - - - - - -

muškarci vole žene domaćice, normalna stvar, ja ću poslušati strvinu, lakši put do muškog curca

- - - - - - - - - -

muškarci vole kesice a žene vole štapiće zato što kesicu ne možeš da staviš u štapić a štapić u kesicu možeš

Nema dileme. Uzmi obje varijante. Tako ti je lepeza muškaraca na dlanu.

zbunjujete me, dobro..

Kuva, sprema, ide na poso, rani decu, vitka i snažna, lepa za izaći i ja porpavljam sve što smatram da treba, ostalo platim školovanog majstora da popravi. Ne lovim i ne koljem, i tu platim gotovo. A što volim da oteram auto u salon, pa da sve sija i miriše, e to ja posebno!
Ful fulova sve. Ali ne šaljem odgovore na ponude preko PP. Hvala.

Kuva, sprema, ide na poso, rani decu, vitka i snažna, lepa za izaći i ja porpavljam sve što smatram da treba, ostalo platim školovanog majstora da popravi. Ne lovim i ne koljem, i tu platim gotovo. A što volim da oteram auto u salon, pa da sve sija i miriše, e to ja posebno!
Ful fulova sve. Ali ne šaljem odgovore na ponude preko PP. Hvala.

pa što ne podelite malo poslove, ona se ubi a ti gledaš tv :( jel poznaješ bar decu

Vozim super i uživam u tome. Rasterećena je ona dovoljno, kupio sam joj sve, peglu, veš mašinu, mašinu za sudove, šoret, mikser, štapni mikser, multipraktik, veliki uisivač, ručni usisivač, kadicu za masažu nogu, ono sokoćalo što svetlom ubiva dlake. Nema naštaa d ase žalik, sve ima da radi umesto nje.
Begonija je moja, nije ženina. Valjda i ja mogu dimamm neko zadovoljstvo, ne samo moja žena?

Vozim super i uživam u tome. Rasterećena je ona dovoljno, kupio sam joj sve, peglu, veš mašinu, mašinu za sudove, šoret, mikser, štapni mikser, multipraktik, veliki uisivač, ručni usisivač, kadicu za masažu nogu, ono sokoćalo što svetlom ubiva dlake. Nema naštaa d ase žalik, sve ima da radi umesto nje.
Begonija je moja, nije ženina. Valjda i ja mogu dimamm neko zadovoljstvo, ne samo moja žena?

super nemam zamerke. jel zadaješ ženi vanilu i u kom obliku da se vratimo na temu

Back