Ne trudite se, sam cu.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima nade za mararce!Mnogo vecu stetu od loseg cilja stvara nedostatak cilja. Nesvest.
Evo, za ilustraciju, jednog zabranjenog i na krstarici cesto brisanog i cenzurisanog videa:
Takvi su danas "milosrdni anđeli", može im se.Borci za mir i toleranciju su postali agresivniji i militantniji od onih protiv kojih se bore. Naoružali su se i ne oklevaju.
Vama licno svaka cast za stalozenost i u najgorim uslovima.Borci za mir i toleranciju su postali agresivniji i militantniji od onih protiv kojih se bore. Naoružali su se i ne oklevaju.
Ja bih bez problema rekla"prazna glava"i to bi rekla sa srcem naravno, a zato jer od ljudi ocekujem zrelost( pogotovo punoletnih).Forma je posuda u kojoj se čuva suština, ono važno i vredno. Čuvari forme su toliko posvećeni i zagledani u nju da nisu primetili kada je postala prazna. Bežeći od priznanja nastavljaju da čuvaju praznu formu. Ona je postala njihova nova vrednost kojoj se klanjaju i slepo služe.
Pakao nema dno, samo nivoe. Ljutnja i bes su poslednja i veoma ljudska odbrana od apatije i letargičnosti.
Kao što rekoše stari mudraci: odiebi je pola zdravlja![]()
Zar ne smatraš da magarca ima svako od nas u sebi?Po mom misljenju jos( bar) 2x ste mogli identicno odgovoriti.
Neko ima i magaricuZar ne smatraš da magarca ima svako od nas u sebi?
I Vi dostojanstveno odolevate kada treba.Vama licno svaka cast za stalozenost i u najgorim uslovima.
Hvala na lepom utisku.I Vi dostojanstveno odolevate kada treba.![]()
Samo....ja sam jedno sasvim sito magarence u "g(r)ladu kulture"... Samo ne opet! - Sargarepa!!!Zar ne smatraš da magarca ima svako od nas u sebi?