Ne trudite se, sam cu.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlična tema!Volimo magarce kao što magarci vole nas.
Ne znam da li moze da bude gore od ovoga što je sada...Последњи "бојкот" ткз. "белих листића" нам је донео Томислава Николића на чело дражве, шта ли ће нам овај донети?
U svakom slučaju smo teški gubitnici... gde je kraj?Da li veću štetu pravi loša stvar koju smo uradili, ili dobra koju nismo uradili?
Mi nismo ni definisali šta je dobro a šta loše...
U svakom slučaju smo teški gubitnici... gde je kraj?
Tema ti je, prijatelju, "od sada pa doveka"
![]()
Isprobali smo i jedno i drugo, sve smo isprobali, krajnje je vreme da jednom učinimo pravu stvar.Da li veću štetu pravi loša stvar koju smo uradili, ili dobra koju nismo uradili?
Znaš li prijatelju, kako magare udara? Priljubi obe zadnje noge i spojenim kopitama udari pravo u srce...Osveta je bez greške!Magare je plemenit i mudar stvor, mnogo bolji od svog gazde.
Strpljivo podnosi da ga glupi guzonja mamuza, sve dok mu se ne smuči,
a onda se džilitne
i osioni glupan završi u blatu, gde mu jeste mesto.
Magare se nikad ne kaje, magare je karakter i uvek dočeka svojih pet minuta,
tako piše u svakoj istorijskoj čitanki.
Nikad ne potcenjuj magare.
Ljudi koji vode narod su neuki i neodgovorni, njima ne trebaju stručnjaci.Ljudi koji žele da vode narod su dužni da okupe stručnjake, intelektualnu elitu, i da potraže odgovor na pitanje: "kuda?"
Tek kada pronađu taj odgovor mogu ustati i krenuti u dobrom smeru.
Umesto toga, oni traže na pogrešnom mestu, pregovaraju sa đavolom i rešavaju odgovor na pitanje: "kako?"
Čak i ako dobiju odgovor na pitanje "kako", ostaće izgubljeni kao Domanovićev "Vođa".
Izvlačeći se iz zbunjenosti oni će proizvesti pogrešan odgovor iz jedinog što imaju - iznuđenog odgovora na "kako".
I zalutati. Tragično i nepovratno. Provalija je uvek gladna.
Ljudi koji vode narod su neuki i neodgovorni, njima ne trebaju stručnjaci.
Stručnjake ne bi bilo teško naći, ali naći neiskvarene i časne, spremne da služe nedostojnom vođi - nemoguće je.
Dajte ljudima ono što žele i dobiće ono što zaslužuju.
Mnogo zanimljiva tema, pa iscitavam sva zanimljiva razmisljanja.Magare je plemenit i mudar stvor, mnogo bolji od svog gazde.
Strpljivo podnosi da ga glupi guzonja mamuza, sve dok mu se ne smuči,
a onda se džilitne
i osioni glupan završi u blatu, gde mu jeste mesto.
Magare se nikad ne kaje, magare je karakter i uvek dočeka svojih pet minuta,
tako piše u svakoj istorijskoj čitanki.
Nikad ne potcenjuj magare.
Po mom misljenju jos( bar) 2x ste mogli identicno odgovoriti.Identifikacija.![]()
Čekao sam zicerPo mom misljenju jos( bar) 2x ste mogli identicno odgovoriti.