Stanovništvo Srbije će se smanjiti do 2100

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.299
Na kraju ce se obistriniti Tarabicevo..Svi Srbi pod jednu šljivu
šta-mislite-osećate-kad-ovo-vidite-v0-9gcv2u5l6nbf1.jpg

Једна шљива је измишљотина из НДХ.

Не бркати Тарабиће са тиме. Они су државни пројекат из XIX века, као што је "деда Милоје" државни пројекат из XX века.

Хоће рећи, нигде од наведеног нема чињеница.

Е сад, оно што јесте чињеница, је да се смањујемо. Неки наши суседи су нешто бољи, неки су још гори.
Успех било које наше владе треба да се огледа у броју становника. Не у увозу и другим глупостима, него у природном прираштају.
Ако не буде нас, нико други неће бринути о нашем језику и култури.
Џаба паре, ако ће их бројати неко други (то сада гледамо по западним земљама).

Не тврдим да се промене раније нису дешавале, али то је већ одавно прошло. Наш је задатак да се побринемо за ово у чему лично учествујемо.

Ova projekcija UN je za nas katastrofalna

Meni cak deluje i dobro kada sagledas siru sliku.
Poljoprivreda, stocarstvo i industrija su unisteni, zemlja i fabrike se poklanjaju strancima a vecina firmi nudi iskljucivo minimalac ili nize od toga kao platu dok zahtevaju posao za 2 coveka.
Zivot je sveden na puko prezivljavanje i pokusaje da se pobegne sto nije dobra perspektiva i motivacija za pronalazak partnera ni stvaranje porodice.
Ko ce da cuva i vaspitava dete ako su roditelji na poslu po ceo dan kako bi mogli da ga obuku i nahrane?

Moju porodicu i mene su popisali kao da zivimo u Srbiji, a ne zivimo.
Drugar, programer iz zavoda za statistiku, izvukao je podatke za nas, ali i za mnoge druge ljude koje on licno poznaje, a zna da ne zive vise u Srbiji.

Tako da ta cifra od 6.7 miliona je netačna.
ja sam radio dva popisa na zvezdari u elitnim delovima zvezdare...bas ono elitno...12 osoba a 100 upisem na zahtev...znaci 9x vise je na zahtev u odnosu na nazovi tu prisutne...nazovi ...ja vidim da su to svetski ljudi , znaci 2 meseca tajland,mesec tibet, rusija, 2 meseca grcka...tako da mogu da racunam od tih 12 ljudi da je u BG 4...

A ono sto vidite da za praznike nema nikog , svi idu kucama po slaninu i kkobasice, to nisu oni...
Odavno |Beogradjani izbegavaju da zive u Bg, a jasno je kad moras da se strecas dfa li ce da pada kisa pa da znas gde da parkiras da ti auto ne zavrsi potopljen..

ja sam radio dva popisa na zvezdari u elitnim delovima zvezdare...bas ono elitno...12 osoba a 100 upisem na zahtev...znaci 9x vise je na zahtev u odnosu na nazovi tu prisutne...nazovi ...ja vidim da su to svetski ljudi , znaci 2 meseca tajland,mesec tibet, rusija, 2 meseca grcka...tako da mogu da racunam od tih 12 ljudi da je u BG 4...

A ono sto vidite da za praznike nema nikog , svi idu kucama po slaninu i kkobasice, to nisu oni...
Odavno |Beogradjani izbegavaju da zive u Bg, a jasno je kad moras da se strecas dfa li ce da pada kisa pa da znas gde da parkiras da ti auto ne zavrsi potopljen..
Više šljive za onog ko ostane hahaha.

Back