- Poruka
- 388.299
Na kraju ce se obistriniti Tarabicevo..Svi Srbi pod jednu šljivu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova projekcija UN je za nas katastrofalna
Samo sto Srbija danas nema vise od 6 miliona stanovnika.Ako se nastavi ovaj trend,Srbi za 25 godina,nece vise biti vecina u Srbiji.Ova projekcija UN je za nas katastrofalna
Kao sto i zasluzuju.Samo sto Srbija danas nema vise od 6 miliona stanovnika.Ako se nastavi ovaj trend,Srbi za 25 godina,nece vise biti vecina u Srbiji.
Pa Srbija nije Vuqi,niti njegova banda.Tvoj stav je klasicno srpski,besmislen,teram inat.Kao sto i zasluzuju.
Savetujte decu da beze iz ove udbasko-diktatorske prcije.
Bolje biti cistac cipela u Danskoj, nego neko mudo u Srbiji.
to da se ta izjava sa šljivom i Tarabićima toliko primila kod nas je verovatno najveći uspeh hrvatske službe u hibridnom ratu koji vode protiv nas decenijama....kako lakše uništiti ceo jedan narod nego uvaliti mu jedno tako autodestruktivno uverenje...Једна шљива је измишљотина из НДХ.
Pa nije samo moj.Pa Srbija nije Vuqi,niti njegova banda.Tvoj stav je klasicno srpski,besmislen,teram inat.
Kao sto i zasluzuju.
Savetujte decu da beze iz ove udbasko-diktatorske prcije.
Bolje biti cistac cipela u Danskoj, nego neko mudo u Srbiji.
Nije, nego će na kraju biti samoobistinjujuće proročanstvo.to da se ta izjava sa šljivom i Tarabićima toliko primila kod nas je verovatno najveći uspeh hrvatske službe u hibridnom ratu koji vode protiv nas decenijama....kako lakše uništiti ceo jedan narod nego uvaliti mu jedno tako autodestruktivno uverenje...
ja sam radio dva popisa na zvezdari u elitnim delovima zvezdare...bas ono elitno...12 osoba a 100 upisem na zahtev...znaci 9x vise je na zahtev u odnosu na nazovi tu prisutne...nazovi ...ja vidim da su to svetski ljudi , znaci 2 meseca tajland,mesec tibet, rusija, 2 meseca grcka...tako da mogu da racunam od tih 12 ljudi da je u BG 4...Moju porodicu i mene su popisali kao da zivimo u Srbiji, a ne zivimo.
Drugar, programer iz zavoda za statistiku, izvukao je podatke za nas, ali i za mnoge druge ljude koje on licno poznaje, a zna da ne zive vise u Srbiji.
Tako da ta cifra od 6.7 miliona je netačna.
Više šljive za onog ko ostane hahaha.ja sam radio dva popisa na zvezdari u elitnim delovima zvezdare...bas ono elitno...12 osoba a 100 upisem na zahtev...znaci 9x vise je na zahtev u odnosu na nazovi tu prisutne...nazovi ...ja vidim da su to svetski ljudi , znaci 2 meseca tajland,mesec tibet, rusija, 2 meseca grcka...tako da mogu da racunam od tih 12 ljudi da je u BG 4...
A ono sto vidite da za praznike nema nikog , svi idu kucama po slaninu i kkobasice, to nisu oni...
Odavno |Beogradjani izbegavaju da zive u Bg, a jasno je kad moras da se strecas dfa li ce da pada kisa pa da znas gde da parkiras da ti auto ne zavrsi potopljen..
Do 2100. u Srbiji će živeti verovatno više stanovnika, ali će biti veliki udeo doseljenika. Nas Srba bi moglo biti onoliko koliko je danas Crnogoraca (Dukljana, koji kažu da nisu Srbi) u Crnoj Gori.Na kraju ce se obistriniti Tarabicevo..Svi Srbi pod jednu šljivu
Pogledajte prilog 1753642
Barem neće više biti svađa da li se kaže Bizant ili Vizant, križ ili krst, Europa ili Evropa i sličnih kretenizama.Nece biti ni Srba ni Hrvata, a uskoro ni bele krscanske Evrope. To ne vidi samo potpuni slepac.
Ko ostane poslednji, neka ne gasi svetlo, trebace garavoj braci koja nadiru.
Pre svega , nestace prvo blokaderi. Svih 850Na kraju ce se obistriniti Tarabicevo..Svi Srbi pod jednu šljivu
Pogledajte prilog 1753642
Ova projekcija UN je za nas katastrofalna