stanje sistema

Uvek sam ja spremna manje vise,ne stidim se da priznam.
Volim nekog i trenutno u realnosti,ne treba mi niko drugi do te osobe.
A da recimo zamislim,da sam slobodna...cccc....znam da bi me proganjala senka....senka tog koga volim....njega se nisam oslobodila nikada<3

Sada, u ovom mometu, slobodni ste za vezu (nekima je ovo hipoteticki, ali se trudite da zamislite).....koliko ste spremni, sada, u ovom momentu, da se nosite sa upoznavanjem, odmeravanjem snaga, prepoznavanjem kvaliteta, novim sex partnerom.....ocenite sebe......:whistling:
...pravo da ti kažem posle svake veze sam iscrpljen i fizički i psihički....
...tako da mi je potreban period rehabilitacije,to je period kada samo izlazim i zabavljam se...
...a inače nalaženje nove devojke za koliko toliko ozbiljnu vezu mora biti ozbiljan projekat...

A da recimo zamislim,da sam slobodna...cccc....znam da bi me proganjala senka....senka tog koga volim....njega se nisam oslobodila nikada<3

:) ni ne treba da se stidis....to znaci da je covek cist u dush.... neopterecen....i to je vrh....

te senke...one nas cine lenjim, nesposobnim da prepoznajemo kvalitete ljudi oko sebe, depresivnim te stoga i neprivlacnim.....

Sada, u ovom mometu, slobodni ste za vezu (nekima je ovo hipoteticki, ali se trudite da zamislite).....koliko ste spremni, sada, u ovom momentu, da se nosite sa upoznavanjem, odmeravanjem snaga, prepoznavanjem kvaliteta, novim sex partnerom.....ocenite sebe......:whistling:

za upoznavanje i izlazenje mozdaaa (ali pod nekim chudnim uslovom) da taj tip ima izgradjen ukus kao i ja,tj.mozda mi ne bude teshko da ga i povedem negde..

ma... u stvari nisam spremna.

tesko, treba mi vremena, ne zelim da ulijecem u neku vezu tek tako.
naravno nije lako biti sam, ali ne treba uvijek razmisljati samo srcem kao sto ja uvijek radim i naravno pogrijesim, treba mi vremena da upoznam neku osobu, da pocnem da vjerujem nekome, u ovom trenutku mnogo sam sumnjicava i jos uvijek se trijeznim od svoje propale veze u koju sam ulozila mnogo, a zauzvrat nisam dobila nista sem bola i razocarenja.

Kad stanje sistema bude dovedeno u normalu, onda je osoba spremna da upozna drugu osobu i da se preda tom upoznavanju i otvaranju.
Ja sam mislila da će mi biti potrebno bar pet godina dok budem opet spremna, a prošlo je par meseci. E, ovog puta ne znam koliko će biti potrebno, pošto sam više sebe uložila i potrošila energije... Ali, budimo realni:per:, život je borba, ne treba se predavati, samo ići dalje i dalje i ne plašiti se života, osećanja, patnje, ljubavi... Ničega!

Ali zivot uci: NIKAD NE RECI NIKAD. Nikog ne otpisuj, iako si slucajno trenutno vezana. Mozda se njegova zivotna reka bas najsrecnije uskoro uliva u tvoju... :rumenko:

Back