Stanite hoćemo li da ih kaznimo pošto su priznali izdaju KiM ili ćemo da se ponašamo kao da ništa nije bilo i postanemo saučesnici?

Autorska
Ajde sada Srbi odlučite hoćemo li biti ljudi i završiti posao ili ćemo i dalje kao gnjide da posmatramo kao da ništa nisu uradili Dačić i Vučić?
Izdaja se ne može sakriti od Istorije ali ni saučesnici njihovi pa vi vidite.
A zasto ti nekoga drugoga zoves da obavi posao za koji se ti zalazes? Tako radis u svom realnom zivotu (ako ga uopste i imas)? Kakav si ti covek ako prozivas druge a da ti sam apsolutno nista nisi preduzeo? Mi ostali ne zivimo na tom ye.benom Kosovu i nas to ne pogadja kao tebe ali ti stalno prozivas nas a ti sedis za tastaurom i rasplodnim organom nista ne preduzimas, pa kakav si onda ti covek?

Autorska
Ajde sada Srbi odlučite hoćemo li biti ljudi i završiti posao ili ćemo i dalje kao gnjide da posmatramo kao da ništa nisu uradili Dačić i Vučić?
Izdaja se ne može sakriti od Istorije ali ni saučesnici njihovi pa vi vidite.
Ja bih glasao da im se sudi.Ali ne mi, već nadležne institucije.
Mislim da su oni znali šta ih čeka na vlasti,.. i pristali su na to.
Da li je moglo drugačije, sad nije pitanje.
Pitanje je kršenje ustava. I zato se sudi,.. i druga će priča biti kada padnu sa vlasti.
Ali narod ne treba biti zadovoljan njihovim padom,.. već tek kada budu osuđeni za sve što su skrivili.

Ja bih glasao da im se sudi.Ali ne mi, već nadležne institucije.
Mislim da su oni znali šta ih čeka na vlasti,.. i pristali su na to.
Da li je moglo drugačije, sad nije pitanje.
Pitanje je kršenje ustava. I zato se sudi,.. i druga će priča biti kada padnu sa vlasti.
Ali narod ne treba biti zadovoljan njihovim padom,.. već tek kada budu osuđeni za sve što su skrivili.
Problem je pre svega što smo u globalu kukavice za odbranu svoje teritorije.

Back