Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a gde je slika?Stanija Dobrojević u potpuno obnaženom izdanju, rukom je prekrila SAMO JEDNU STVAR
Već je dobro poznato da Stanija Dobrojević svako malo oduševi svoje obožavaoce provokativnim i intrigantnim fotografijama na kojima je često oskudno obučena, ili potpuno golišava.
sramota me da je stavim,evo kolega springer je jednu od ...postavioa gde je slika?
Srbija tuguje. :/Upravo je jednu takvu objavila juče.
Naime, Stanija na sebi nosi samo helanke, gore nema ništa, a grudi je prekrila rukama.
Usedila je gomila lajkova i lavina "beobraznih" komentara u kojima Stanijini obožavaoci govore da bi trebalo da skloni ruke i slika se potpuno obnažena.
Stanija je trenutno u Americi, a kako je pričala nema nameru da se vrati u Srbiju.
Jos se Stana seća Ilindana...Niko kao maliStanija Dobrojević u potpuno obnaženom izdanju, rukom je prekrila SAMO JEDNU STVAR
Već je dobro poznato da Stanija Dobrojević svako malo oduševi svoje obožavaoce provokativnim i intrigantnim fotografijama na kojima je često oskudno obučena, ili potpuno golišava.
![]()
To baš i nije za pohvalu.Simpatična mi je zato što je završila fakultet i što se muvala sa Kristijanom.
Bas dve bitne stavkeSimpatična mi je zato što je završila fakultet i što se muvala sa Kristijanom.
Lazes ko vucic
Što da nije, on je krupna zverka.To baš i nije za pohvalu.
Starleta sa fakultetom, to je ta dobitna kombinacija.Bas dve bitne stavke