Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Ja lepo kažem da su ovi višestruko gori od komunista..onda se barem znao neki red i gledali su i pored tog urbanističkog shock-a i da sačuvaju ponešto..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije Prokop tako daleko, nego smo mi navikli .. : ) .Aj se seti kad si išao poslednji put vozom. Ja ne pamtim...Мени је одговарала само стара станица. Ако ми требају два превоза да бих стигао на воз, а по уобичајеној гужви по граду... Одох ја аутом, па колико год да кошта.
Kadar im je 700x gori, nepismeni idioti. Sa kojima moramo da radimo, sarađujemo, da ih gledamo...al to su im vrli potomci.Ja lepo kažem da su ovi višestruko gori od komunista..onda se barem znao neki red i gledali su i pored tog urbanističkog shock-a i da sačuvaju ponešto..
Јуче сам гледао неке ствари по јутубу... И каже се да је једној старој згради истекла заштита, па можемо да очекујемо да ту никне нешто ново.da li si pročitao tekst sa linka koji sam dala.
zgrada ž.stanice u Topčideru je obnavljana a sigurno ce se oboviti i konzervirti kao spomenik
i nema šta ti da veruješ ili ne veruješ..zgrada je kulturno dobro pod zaštitom države Srbije
Само сам био до Новог Сада возом, нигде даље нисам ишао, 2012. године, био сам трипут у пар месеци.Nije Prokop tako daleko, nego smo mi navikli .. : ) .Aj se seti kad si išao poslednji put vozom. Ja ne pamtim...
Kakva zaštita?Јуче сам гледао неке ствари по јутубу... И каже се да је једној старој згради истекла заштита, па можемо да очекујемо да ту никне нешто ново.
То да је могуће да заштита истекне... нисам ни знао да постоји.
Само сам био до Новог Сада возом, нигде даље нисам ишао, 2012. године, био сам трипут у пар месеци.
Могао бих да кажем и да сам ишао трамвајем са 16 станица... Таман смо толико "брзо" ишли.
ali nije dvorskoj čekaonici istekla zaštita koja danas glumi zgradu železničke staniceЈуче сам гледао неке ствари по јутубу... И каже се да је једној старој згради истекла заштита, па можемо да очекујемо да ту никне нешто ново.
То да је могуће да заштита истекне... нисам ни знао да постоји.
Države Srbije? Ti Srbiju i državu pominješ u istoj rečenici? Znaš li KOLIKO je objekata pod zaštitom države srušeno u poslednjih nekoliko godina?da li si pročitao tekst sa linka koji sam dala.
zgrada ž.stanice u Topčideru je obnavljana a sigurno ce se oboviti i konzervirti kao spomenik
i nema šta ti da veruješ ili ne veruješ..zgrada je kulturno dobro pod zaštitom države Srbije
ne možeš da poredis fabriku a istorijskim spomenikom kao sto je dvorska čekaonica
Prosto da čovek zaplače od zahvalnosti, kako SNS bagra čuva istorijsko nasleđe Beograda.Stari mlin na primer je prodat i napravljen je hotel Radisson ali je uslov za investitora bio da stari mlin ne sme da se ruši i da mora da bude u svom originalnom izgledu i gabaritu..kao istorijski spomenik i tako je i bilo , cak ni dimnjak nisu smeli da diraju i to je odlican primer kako se u arhitekturi spaja staro i novo