Standardica

• Začetnik teme Začetnik teme Maxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Suzy:
Ma..okay....kada -smislis- ti nam javi..... :? :wink:

hahahah uuuuuu sklopili su i dogovor.. :lol: sta ono tipa vozimo se uvek 16-om i to u zadnjem delu autobusa pa kada nalatimo jedno na drugo ima da nam bude super!??! hahahah :lol: e gde bi mi bio kraj da sam imao toliko hrabrosti i lucidnosti u njegovim godinama.. svaka cica na mojoj trasi bi bila MOJA!! :lol:

Steffan:
Suzy:
Ma..okay....kada -smislis- ti nam javi..... :? :wink:

hahahah uuuuuu sklopili su i dogovor.. :lol: sta ono tipa vozimo se uvek 16-om i to u zadnjem delu autobusa pa kada nalatimo jedno na drugo ima da nam bude super!??! hahahah :lol: e gde bi mi bio kraj da sam imao toliko hrabrosti i lucidnosti u njegovim godinama.. svaka cica na mojoj trasi bi bila MOJA!! :lol:

Naravno,sreca ja se vozim 25-com pa nema toliko cica :roll:

Steffan:
Maxy:

Da, ali su zato sve probrane zar ne? :wink: I, kako se zove ta cica iz 25-tice? :D

he, he......pozdrav komsiluku tj.Karaburmi..... :wink:
poznato je da taj kraj -oskudeva-.....pa svi dolazite kod nas...u komsiluk.... :wink:
Nego..vidim...nije bas bilo lako -smisliti- pricu...
ali dobro...sacekacemo jos malo.... :wink:

Suzy:
Steffan:
Maxy:

Da, ali su zato sve probrane zar ne? :wink: I, kako se zove ta cica iz 25-tice? :D

he, he......pozdrav komsiluku tj.Karaburmi..... :wink:
poznato je da taj kraj -oskudeva-.....pa svi dolazite kod nas...u komsiluk.... :wink:
Nego..vidim...nije bas bilo lako -smisliti- pricu...
ali dobro...sacekacemo jos malo.... :wink:

:roll: Sto ste tako nepoverljivi,recimo ja svima verujem 8)Zove se Jelena,ima 21 god....

Suzy:
Maxy:
Hvala bogu sve je super proslo 8) Jednostavno sam seo pored nje,i sve joj lepo rekao.Rekla je da sam bas sladak,i da je lepo od mene sto sam iskren(kaze da to vise ceni nego napaljene likove koji kao drze do sebe)

E..ne verujem ti.........sorry....
super proslo??..da jeste pisao bi nam vise....
seo pored nje????..bla,bla...truc-broc...jeste , pred celim autobusom si je muvao....he,he...
Nije fora da nas foliras.... :?

Nisam pred celim autobusom samo pred 2 babe i jednom zenom sa klincima.

Back