stanarka

iznajmljivanje stana podrazumeva da ce stanarka imati i obaveze.Obaveza pod broj jedan je da spava u tvom krevetu kad je tebi hladno i da te zabavi kad ti je dosadno.

Razmišljam da u stanu gde živim izdam gostinsku sobu studentkinji.
Delili bismo zajednički ulaz, hodnik i kupatilo.
Ukoliko bi želela frižider i šporet morala bi da uđe kod mene u sobu.

Kako vam se čini ideja, nije li malo čudno da samac izdaje studentkinji?

Misliš da bi ti gazda/rica dozvolio/la da ti uzmeš pare za izdavanje od svog podstanara ?

:zcepanje:

Reizdavanje stana podstanarki je dokaz biznis talenta sto se moze podvesti pod izuzetan smisao za poslovanje.Eto ja sam iznajmio jednu klinku da mi sprema po stanu a istovremeno sam joj trpao sestru tako da sam spojio lepo i korisno.

kao stanodavac bio bih profesionalan.
a ako sama reši da se približi, ne znam kako bih se tada postavio.

možda će, vremenom, sve slobodnije dolaziti da uzme iz frižidera? Upraznio bih joj jednu policu.
Hodnik je tesan, ne mogu ga tamo prebaciti.

Ili da ubacim dve? Dvema studentkinjama je lakše izdati, mada, onda bih bio outnumbered, ali nije to problem, već je ovako interesantno - dvoje samaca stranaca...
Ili da izdam i dnevni boravak pa da živim pored 4 stanarke? Kastaneda i Čarli Šin su živeli sa po nekoliko žena u nekoj vrsti zajednice, nije to ništa čudno.

kao stanodavac bio bih profesionalan.
a ako sama reši da se približi, ne znam kako bih se tada postavio.

možda će, vremenom, sve slobodnije dolaziti da uzme iz frižidera? Upraznio bih joj jednu policu.
Hodnik je tesan, ne mogu ga tamo prebaciti.

Ili da ubacim dve? Dvema studentkinjama je lakše izdati, mada, onda bih bio outnumbered, ali nije to problem, već je ovako interesantno - dvoje samaca stranaca...
Ili da izdam i dnevni boravak pa da živim pored 4 stanarke? Kastaneda i Čarli Šin su živeli sa po nekoliko žena u nekoj vrsti zajednice, nije to ništa čudno.
Uzimaj kolko oš, samo uzimaj, čoeče, ne premišljaj se.

Odlicna ideja je da ubaci dve studentkinje u stan , nista lepse nego kad ih obe ubacis u krevet pa onda kad krenu akrobacije, ma milina jedna.Jos bolje je kad ih bude gole jurio po stanu nema sanse da mu obe pobegnu jednu ce uvek moci da uhvati.

A da izdaš mladom bračnom paru? Ako vam sobe dele zid to je najbliže što možeš biti do seksa. Mslm, jes da ne učestvuješ, ali navijaj.

nije realno da ovakav utisak ostavim na njih. pre će biti priča kako im je gazda čudan, povučen, nikud ne ide, niko mu ne dolazi...
ali to sam ja, uviru mi ambicije da se drugima dopadnem, neka se zastava samotnjaštva visoko vijori!

drugo, gledam ove mini frižiderčiće od po pola metra, možda jedan takav da im ubacim, nadam se da su tihi.

nije realno da ovakav utisak ostavim na njih. pre će biti priča kako im je gazda čudan, povučen, nikud ne ide, niko mu ne dolazi...
ali to sam ja, uviru mi ambicije da se drugima dopadnem, neka se zastava samotnjaštva visoko vijori!

drugo, gledam ove mini frižiderčiće od po pola metra, možda jedan takav da im ubacim, nadam se da su tihi.

A koji će ti stanarka ako visoko vijoriš "zastavu samotnjaštva"? Ne možeš da prodaješ priču da si samotnjak po izboru,a ovamo teme o prostitutkama,studentkinjama, šta žene misle/vole u podne,uveče,ujutru...
Što lepo nisi poslušao savete,otišao malo u Budimpeštu ili Amsterdam,ispucao se ko čovek,shvatio da žene nisu nuklearna fizika i baciš se više u promet?
Samotnjaci su nezainteresovani ne samo za žene nego za ljudsko društvo uopšte,ti to nisi.

Kod mene u kraj je dosla jedna studentkinja.
Haha cujem od komsije raspitivala se o meni.
Jaz u godinama nije veliki 6-7.

Deluje mi ofucano, ne hvala.

Prečudno je i očigledno da oćeš da zbariš nešto tako, što pokazuje da si očajan.
Nikad mi nećete biti jasni vi likovi koji od muvanja riba pravite atomsku nauku.

Back