Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, znam, ali bio sam fin i mlad sam i neiskusan. Sta SAD da radim dajte neku ideju, ja imam neke, al su malko kako bih rekao, nelegalne...Требало је да му узмеш депозит у износу од једне кирије, и да стално провераваш да ли плаћа рачуне тако што му сваки пут кад ти да кирију тражиш признанице. Чим дугови дођу до износа депозита, истог тренутка га избацујеш ван, са дти је касно.
Izdajem jedan stan. LIk mi nije dao dve kirije, i ima dug od oko 50000 dinara. Sta da radim, hocu da ga izbacim al da mi plati. Kako vi resavate slicne probleme?
Izdajem jedan stan. LIk mi nije dao dve kirije, i ima dug od oko 50000 dinara. Sta da radim, hocu da ga izbacim al da mi plati. Kako vi resavate slicne probleme?
Ma je-be ti se. To jeste najbolja varijanta. Nego nisi mi odgovorio jel ti imaš ugovor sa njima.Da, ali to je nelegalno, planirao sam i to da uradim.
Da, znam, ali bio sam fin i mlad sam i neiskusan. Sta SAD da radim dajte neku ideju, ja imam neke, al su malko kako bih rekao, nelegalne...
Nemam, hteo sam da budem fin jer je to preporuka bila, a mislio sam da ce sve biti ok, bio sam tako glup i naivan.Ma je-be ti se. To jeste najbolja varijanta. Nego nisi mi odgovorio jel ti imaš ugovor sa njima.
Kaze, isplaticu, isplaticu, ali nece, jer mi to govori vec neko vreme, kad ga zovem, nestaje i iskljuci telefon, sad moze i da mi pobegne.
Pa već si uradio jednu nelegalnu stvar - nisi prijavio stanare! Sad teraj do kraja!Nemam, hteo sam da budem fin jer je to preporuka bila, a mislio sam da ce sve biti ok, bio sam tako glup i naivan.![]()
Ако је илегалац, тј ниси саставио уговор/платио порез, не можеш му легално ништа око пара, али зато наравно, можеш да дођеш и промениш браву на сопственом стану![]()
Da, ali sta onda da radim, opet nema para, unutra on nema nista preterano vredno, ima nesto mog namestaja i to
Pa vidi na koju je adresu prijavljen na licnoj karti, idi tamo i uzmi neke stvari u vrednosti duga ili trazi od nekog njegovog da ti plati.
Ja sam mlad i neiskvaren pa živim u idealima. Ali eto nije da kaskamo za normalnim svetom što se tiče reklamacija i ostalog.Од пара се опрости, чак и да имаш уговор и да га тужиш, ово је Србија, спор ће трајати годинама, наплаћаћеш се адвоката, и на крјау ћеш добити пресуду која ће бити мртво слово на папиру јер ако желиш паре мораш опет на суд, овај пут у извршни поступак, а и то траје годинама ако уопште дође на ред...
Најбоље је да га што пре избациш и да издаш стан другоме, како би трпео што мању штету.
Ja sam mlad i neiskvaren pa živim u idealima. Ali eto nije da kaskamo za normalnim svetom što se tiče reklamacija i ostalog.
Njemu nepreostaje ništa drugo nego da proba nekom pretnjom da izvuče lovu, nisam pametan hebiga...
Probaj još nekoliko puta na finjaka, lepo obrazloži svoj problem, sledeći put dođi sa prijateljem, ako imaš nekog ko izgleda ko ludak, i nemoj da izlaziš dok ne plati. Ukenj-aće se i možda će istog trenutka pozvati nekog da mu pozajmi pare, ako nema.On je budala, duguje jos nekim ljudima pare.