bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
I dalje se loze na srpstvo dok se oni bogate 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
valjada treba poceti od glave a ne od stanara nekog hotela!!!!Obračunavanje Srbije sa recidivima komunizma je jedina opcija da Srbija postane opet civilizovana država.
Treba početi od stanara ovog hotela.
Kakva je to debela veza kada živiš u ćumezu od 10 kvadrata, sa troje dece , koristiš zajednički vece i kuhinju koja je od ostalih prostorija odvojena zavesom ?gresis....i ja sam protiv....
ti zastavnici i pukovnici koji su godinama stanovali..imali su jako debele veze....ostali koji nisu mogli u hotel, ziveli su i zive kao podstanari.
Kakva je to debela veza kada živiš u ćumezu od 10 kvadrata, sa troje dece , koristiš zajednički vece i kuhinju koja je od os odvojena zavesom ?
Jeste li vi normalni kakve gluposti pišete.
Kakva je to debela veza kada živiš u ćumezu od 10 kvadrata, sa troje dece , koristiš zajednički vece i kuhinju koja je od os odvojena zavesom ?
Jeste li vi normalni kakve gluposti pišete.
Nije im ništa konkretno ponuđeno već je o tome bilo reči. Oni jedva čekaju da odu iz "hotela".ponudjeno im je naselje barajevo gaj odbili su... ponudjena im je altina... odbili su.. ponudjena im je padinska skela... odbili su... hteli centar. eto.
Svako ko je imao para da sebi priušti plaćanje stana otišao bi iz tog ćumeza.pa naravno da je veza jer taj godinama nije placao struju vodu..grejanje..tek su kasnije poceli da naplacuju ...dok su ostali placali 100 do 200 evra koje kakve cumeze od stanova..
Svako ko je imao para da sebi priušti plaćanje stana otišao bi iz tog ćumeza.
Neko ko ima troje dece i živi sam sa njima (jer to su sve rasturene porodice) nema šanse da od svojih primanja plaća i kiriju a radi se o takvim slučajevima.pa sto nije otisao...taj stanar je imao platu plus dobija uvecane troskove stanovanja koja mu drzava daje zato sto nema stan...pa sto nije iskoristio to i iznajmio pristojan stan vec je ostao u hotelu gde nista ne placa godinama..
Neko ko ima troje dece i živi sam sa njima (jer to su sve rasturene porodice) nema šanse da od svojih primanja plaća i kiriju a radi se o takvim slučajevima.
Neko ko ima troje dece i živi sam sa njima (jer to su sve rasturene porodice) nema šanse da od svojih primanja plaća i kiriju a radi se o takvim slučajevima.
karikiras.....ti govoris o sadasnjoj situaciji...ja govorim o pocetku kada su dosli....1991 god...Hoćete li se jednom dogovoriti sami sa sobom da li ti stanari i dalje stanuju u tom hotelu zato što imaju vezu jer im je lepo u hotelu i ne plaćaju račune ili zato što hoće trosobne stanove.
da odu u neki sredjeniji stan u centru. sigurno da nece negde u krig dvojke??Nije im ništa konkretno ponuđeno već je o tome bilo reči. Oni jedva čekaju da odu iz "hotela".