STAN U BG-U

Ne znam zasto svi koji dodju iz unutrasnjosti u BG da studiraju obavezno traze stan "u centru" ili "u krugu dvojke" , kad malo dalje od centra mogu da se nadju mnogo bolji stanovi i to za manje para. Ja kad nekom spomenem da zivim u Zarkovu svi reaguju u fazonu "...jaoooooo, pa to je mnogo dalekooooo..." :roll:. Mislim, sta fali Zarkovu, Julinom brdu, Banovom brdu, Vidikovcu, Ceraku...mirni su krajevi, ima sasvim dobrih stanova po pristojnim cenama, autobuskih linija ima koliko hoces, za manje od pola sata se stize do Trga, Slavije, Zel.stanice, Zelenjaka, i to bez presedanja...
Pa vi sad kako hocete :wink:

Squall Lionheart:
Niste jedine, i ja sam kanditat za pretragom za jednim stanom.
Ima l` sta slobodno kod Bulevara?

Jednosoban stan, namesten, CG,kablovska, telefon (30 kvm) u okolini Vukovog Spomenika,Jednosoban stan, namesten, CG,kablovska, telefon (30 kvm) u okolini Vukovog Spomenika, cena 250 plus depozit u visini mesecne kirije.
tel. 063/ 7-115-330

budućim brucošima samo jedna napomena: centar grada je prepun bubašvaba. Što ste bliži centru, stanovi su lošiji, zgrade su starije, zidovi puni gamadi.
ovo vam kažem jer mnogi koji dolaze iz unutrašnjosti, bar gledam po brucošima iz mog grada, nikad nisu videli te godzile, pa u periodu april do oktobar doživljavaju šokove.
ako se ide malo dalje od kruga dvojke, stanovi su kvalitetniji, pa su i manje šanse da imate bliski susret sa ovim bubama.
nekima će biti smešno što ovo pišem, ali verujte dok ih ne vidite niste svesni kakav je to problem. I znajte gde je jedan bubašvaba, tu ih je milion i jedna.
kad tražite stan ima tu mnogo stvari o kojima treba misliti, a koje otkrijete tek kad dodjete u Bg.

Fora je u tome što svi koji dolaze iz unutraašnjosti žele u centar.... Tako da malo ko daje prioritet takvim problemima.... svi gledaju da zakače slaviju, bulevar, vračar...

bubice nisu jedini problem.... u starim zgradama je naročito veliki problem vlaga i voda... cevi su stare pa voda ima em žućkastu boji em ukus po gvožđu.... manite se takvih stanova! ako iznajmljujete stan u nekom soliteru, proverite pritisak vode....

i još jedan savet..... manite se NBG, Borče, Ovče.... ove i iduće godine.... zbog rekonstrukcije Gazele i Pančevca! Već sada su strahovite gužve, kad počnu radovi.... teško nama.... :D

I ja sam se mnogo namucio prva tri meseca, i promenio tri stana... dok nisam dobio dom!
Vec pet godina ne milim o smestaju, i ko god je u mogucnosti neka ne propusti priliku.
Cak iako niste na budzetu, imate priliku da u septembru upisete neki faks gde je ostalo mesta za budzet (npr. fiziku gde u septembru svi prodju prijemni) i konkurisite za dom, kredit....

Back