Stan u beogradu

aleksa.t12

Početnik
Poruka
2
Pozdrav svima!
Interesuje me koje delove Beograda preporucujete za kupovinu garsonjere do nekih 30000 eura.
I da li uzimati novogradnju ili starogradnju?
On sto sam gledao je da se u Krnjaci i Borci moze uzeti novogradnja za te pare.(Po vasem misljenju sta je bolje).
Tako da ako imate neke predloge dobrodosli su.

Hvala unapred !

Pozdrav svima!
Interesuje me koje delove Beograda preporucujete za kupovinu garsonjere do nekih 30000 eura.
I da li uzimati novogradnju ili starogradnju?
On sto sam gledao je da se u Krnjaci i Borci moze uzeti novogradnja za te pare.(Po vasem misljenju sta je bolje).
Tako da ako imate neke predloge dobrodosli su.

Hvala unapred !

Немој та Ча-ча-ча насеља на левој обали Дунава.

30.000 je malo za pristojnu garsonjeru u gradu. Ako je za iznajmljivanje cilj zaboravi bilo šta sem Karaburme,Konjarnika, Mirijeva...eventualno Žarkovo....mada sumnjam za te pare. Ove ća-ča-ča banatske naseobine,Altine i sl. nema šanse da izdaš. Za NBG, Zemun,Banovo Brdo te pare jednostavno nisu dovoljne.

Ako kupuješ da živiš onda ok i ta naselja i novogradnja samo doooobro pazi na papire. Ja bih iskreno radio kupio Banovce ili Pazovu koji su na 20 min autoputem a povoljnije, i iskreno više mi se sviđa taj stari originalni vojvođanski šmek naselja sa sremačke strane.

Nisam nikad ulazio u BG
Prolazio sam autoputem 7-8 puta na proputovanju za Grcku ali sam gledao preko google street viewa,mnoge ulice obilazio
Beograd je ruzan ,uske ulice,prljavo,oronule kuce ,ogomno siromastvo,ruyzni blokovi zgrada itd
Nerealne su cijene nekretinina to je moje misljenje

Novi sad je mnogo ljepsi grad skoro ljep kao i Banjaluka

Back