dellns
Iskusan
- Poruka
- 5.892
Pre jedno 20 god moji roditelji su podelili imovinu na 4 dela..
Njima,sestri,bratu i meni s tim sto ce njihova cetvrtina pripasti bratu kada njih ne bude vise bilo.Jer su ocekivali da ce ih on i gledati
Tada je moj otac rekao:Od sada sve sto sticemo sa vasim bratom(mi smo bile udate a on ozenjen)Pripada njemu
Medjutim.....Moj brat ni da prica sa njima a ne da ih gleda
TOLIKO O PATRIJALHLNOM VASPITANJU
Meni ne treba to sto su njemu namenili ali mi je krivo zbog ovih staraca koji su sve nade polagali u njega.Tuzno je to videti u njihovim godinama.
Pogotovo za moju mamu koja je bolesna i pati.Tj. ne zna se ko pati vise.![]()
Žalosno je čuti da postoje takvi roditelji, a još gore od toga što su u situaciji da im se ćerka naslađuje time što ih sin ne gleda dok su stari i bolesni, realno.
@tema
Najbolje je kad se za života ostavioca sve reši, jer to kasnije može jako da se iskomplikuje i oduži, i nije toliko problem u parama, kvadratima, najgore od svega je što se međuljudski odnosi između najrođenijih pokvare, ali i to je život. Kad ne možete sami da rešite onda traži prodaju i svoj deo, najbolja varijanta je da on digne neki kredit na ime kupovine tvoje polovine stana i svi zadovoljni, ako se i on bude selio to će svakako trajno poremetiti vaše odnose na ovaj ili onaj način...