stan sa 2 vlasnika

Pre jedno 20 god moji roditelji su podelili imovinu na 4 dela..
Njima,sestri,bratu i meni s tim sto ce njihova cetvrtina pripasti bratu kada njih ne bude vise bilo.Jer su ocekivali da ce ih on i gledati:zcepanje:
Tada je moj otac rekao:Od sada sve sto sticemo sa vasim bratom(mi smo bile udate a on ozenjen)Pripada njemu:klap::klap::zcepanje:
Medjutim.....Moj brat ni da prica sa njima a ne da ih gleda:mrgreen::ljutko:
TOLIKO O PATRIJALHLNOM VASPITANJU:whistling:
Meni ne treba to sto su njemu namenili ali mi je krivo zbog ovih staraca koji su sve nade polagali u njega.Tuzno je to videti u njihovim godinama.:sad2:
Pogotovo za moju mamu koja je bolesna i pati.Tj. ne zna se ko pati vise.:cry:

Žalosno je čuti da postoje takvi roditelji, a još gore od toga što su u situaciji da im se ćerka naslađuje time što ih sin ne gleda dok su stari i bolesni, realno.
@tema
Najbolje je kad se za života ostavioca sve reši, jer to kasnije može jako da se iskomplikuje i oduži, i nije toliko problem u parama, kvadratima, najgore od svega je što se međuljudski odnosi između najrođenijih pokvare, ali i to je život. Kad ne možete sami da rešite onda traži prodaju i svoj deo, najbolja varijanta je da on digne neki kredit na ime kupovine tvoje polovine stana i svi zadovoljni, ako se i on bude selio to će svakako trajno poremetiti vaše odnose na ovaj ili onaj način...

Žalosno je čuti da postoje takvi roditelji, a još gore od toga što su u situaciji da im se ćerka naslađuje time što ih sin ne gleda dok su stari i bolesni, realno.
@tema
Najbolje je kad se za života ostavioca sve reši, jer to kasnije može jako da se iskomplikuje i oduži, i nije toliko problem u parama, kvadratima, najgore od svega je što se međuljudski odnosi između najrođenijih pokvare, ali i to je život. Kad ne možete sami da rešite onda traži prodaju i svoj deo, najbolja varijanta je da on digne neki kredit na ime kupovine tvoje polovine stana i svi zadovoljni, ako se i on bude selio to će svakako trajno poremetiti vaše odnose na ovaj ili onaj način...

E, baš tako, čist račun duga ljubav.

Pre jedno 20 god moji roditelji su podelili imovinu na 4 dela..
Njima,sestri,bratu i meni s tim sto ce njihova cetvrtina pripasti bratu kada njih ne bude vise bilo.Jer su ocekivali da ce ih on i gledati:zcepanje:
Tada je moj otac rekao:Od sada sve sto sticemo sa vasim bratom(mi smo bile udate a on ozenjen)Pripada njemu:klap::klap::zcepanje:
Medjutim.....Moj brat ni da prica sa njima a ne da ih gleda:mrgreen::ljutko:
TOLIKO O PATRIJALHLNOM VASPITANJU:whistling:
Meni ne treba to sto su njemu namenili ali mi je krivo zbog ovih staraca koji su sve nade polagali u njega.Tuzno je to videti u njihovim godinama.:sad2:
Pogotovo za moju mamu koja je bolesna i pati.Tj. ne zna se ko pati vise.:cry:

Čitala sam tvoje postove na temi demencija, deluješ mi ogorčeno. Razumem te u neku ruku, razvela si se i morala doći nazad roditeljima, pa sad još i da ih dvoriš i paziš, a brat koji će naslediti neku imovinu, ma boli ga uvo za sve, rekoh razumem, ali...
Mani se razmišljanja ko je kome šta dao i ko je kome koliko učinio, nažalost, ti si u zajebanoj situaciji, možda bi bilo najbolje da probaš sa ocem da napraviš nekakav dogovor da bar imaš plodouživanje na kuću posle njihove smrti, jer kad oni umru ti si naderala. Ako toliko zavise o tebi kako pišeš, trebala bi to da iskoristiš, ne koristoljublja radi, već jednostavno što sutra nismo mlađi no samo stariji.

Back