Vitez Koja
Ističe se
- Poruka
- 2.108
Imam jednu knjigu od oko 2500 stranica pa bih hteo da je odstampam da ne moram da je citam sa racunara. Zna li neko gde u Beogradu to rade nejjeftinije i kolika je priblizno cena? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam jednu knjigu od oko 2500 stranica pa bih hteo da je odstampam da ne moram da je citam sa racunara. Zna li neko gde u Beogradu to rade nejjeftinije i kolika je priblizno cena?![]()
Koji je format knjige? Veliki je broj strana, a nezgodno je to sto ti treba samo jedan primerak.
Ako je A5, minimalna cena oko 400-500 evra. I to ako nemaš kolore već samo tex u 1 boji - crnoj.
A ti vidi umanji stavi više stana na A4, i zaista probaj u nekoj kopirnici, oni su ti za ovakve varijante jeftiniji od štamparija.
Znam, moj fah.
Navedena cena se odnosi na štampu 1 primerka knjige u štampariji, što je kako sam i rekla u svom prvom postu najskuplja moguća i najnepoželjnija varijanta.Sta 400-500 evra? Imas kopirnice koje stampanje naplacuju po ceni kopiranja ako je veci broj strana, sto u tvom slucaju jeste. Mozes naci za 1-3 dinara po strani.