Y Yelena_87 Početnik Poruka 2 25.04.2011. u 19:13 - Stampanje plasticnih kesa #1 Da li neko zna kako tacno ide postupak izrade i stampanje kesa i koliko vremena je potrebno za svaku operaciju???
Da li neko zna kako tacno ide postupak izrade i stampanje kesa i koliko vremena je potrebno za svaku operaciju???
More tisine Zainteresovan član Poruka 139 25.04.2011. u 20:15 - Stampanje plasticnih kesa #2 Yelena_87: Da li neko zna kako tacno ide postupak izrade i stampanje kesa i koliko vremena je potrebno za svaku operaciju??? Kliknite za proširenje... Nem' pojma, ali znam da mi muuka od plasticnih kesa.Nekada su se koristile platnene torbe, cegeri...ups..to nije tema.
Yelena_87: Da li neko zna kako tacno ide postupak izrade i stampanje kesa i koliko vremena je potrebno za svaku operaciju??? Kliknite za proširenje... Nem' pojma, ali znam da mi muuka od plasticnih kesa.Nekada su se koristile platnene torbe, cegeri...ups..to nije tema.
imaginacija* Buduća legenda Poruka 27.140 30.04.2011. u 18:10 - Stampanje plasticnih kesa #3 I mene to zanima.