Stampanje: majice, duksevi...

Drugar i ja bismo poceli sa stampanjem majica, dukseva i jos po neceg, sa nekim nacionalistickim motivom...
Zanima me kakva je dozvola potrebna za to, jer mi hocemo da zakupimo i internet domen, da PRODAJEMO to online?
:think:

Nravno da za sve sto radis, proizvodis, prodajes, svejedno da li uzivo u lokalu ili preko net-a, MORAS da budes registrovan, kao firma.
Inace je tvoja delatnost nelegalna i podlozna kaznama.
PS: Ako se secate, onih momaka koji su organizovali kladjenje preko net-a.Oni nisu zaglavili zatvor zbog toga sto je u pitanju kladjenje, nego su zaglavili zatvor sto nisu imali firmu i dozvolu da to rade.

Razmislite o fejsbuk reklamiranju, fejsbuk stranici jer svi vise i bleje po ceo dan na fejsu!!!Mislim da je sasvim legalno prodavati majice na taj način..Pretpostavljam da bi taj koji ih štampa imao svoju firmu registrovanu, pa posle kome oni prodaju majice šta je nekog briga gde će dalje završiti, porez je jednom plaćen!..To svi rade i preko limunda i kupinda pa niko im ne traži da imaju firmu...Pogledajte koji asortiman konfekcije tamo ima, a sve su to "fizička lica"!Ponudite svoju robu i na svim aukcijskim sajtovima..Druga je stvar otvoriti lokal u centru Beograda pa javno na policama prodavati majice..
Tako da momci slobodno radite!Srećno i želim vam što veću zaradu!

Ima "Stil B" u Štrosmajerovoj 18, i fotokopirnica "Konj" , nalazi se u blizini mađarske ambasade. Sad, da li hoće na tvoj duks, pa ne vidim zašto ne bi hteli, mašina radi svakako tako da ispušta boju po planu, nije bitno na čega, jedino, možda će ti malo više naplatiti.
I ja sam u štamparskom poslu, ali nemam tu mašinu, sve može da se uradi ako se hoće.

Back