Štampa

• Začetnik teme Začetnik teme hejti
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa i nije bas :)
U politici pre svega citam odlicne kolumne i prevedene clanke iz inostranih novina, ekonomske teme, sport i, neizostavno, citulje,
Ovo poslednje je penzosima i najinteresantnije, kuzim.
Kurir je, ipak, iz neke druge price...

Politika, je l jos postoji tv kanal Politika, onako klasik crnom grafikom ko mastilom ispisan? Imala je politika ako se dobro secam i trenutnu temperaturu u Bgu :)

Inace, od skoro me Politika asocira na crno bele SF filmove, reko mi jedan cova, onlajn da, kako se nekada, kad je bio klinac davao u vecernjem terminu na toj Politici ekstra stari filmski program, i da je tada Politika jedna od retkih kanala koja je zapravo imala redovan SF program.

* tabloidi se ne računaju, braćo.
tema je da li listate neki stručni časopis koji potkrepljuje vaša interesovanja, koji pruža činjenične informacije, koji širi vaše vidike, obogaćuje.
ovaj kurir, 40% pišu iz glave, ja lično bila u redakciji, drugaričin ćale radi, sve nam je objasnio.
svet ... da je smešno, smejala bih se.
ajde, jel čitate burdu, švalje ?

* tabloidi se ne računaju, braćo.
tema je da li listate neki stručni časopis koji potkrepljuje vaša interesovanja, koji pruža činjenične informacije, koji širi vaše vidike, obogaćuje.
ovaj kurir, 40% pišu iz glave, ja lično bila u redakciji, drugaričin ćale radi, sve nam je objasnio.
svet ... da je smešno, smejala bih se.
ajde, jel čitate burdu, švalje ?

pa ne gine ti da citas bajke

Citam ja svasta

megan_fox_maxim.jpg

adresar_436.gif

screenfun35ca0.jpg

To je uglavnom to. Pre sam chitao i stripove, imao sam sve sto se moze imati, bacio tolke pare, i sad prestao, nazalost :(

Politika, je l jos postoji tv kanal Politika, onako klasik crnom grafikom ko mastilom ispisan? Imala je politika ako se dobro secam i trenutnu temperaturu u Bgu :)

Inace, od skoro me Politika asocira na crno bele SF filmove, reko mi jedan cova, onlajn da, kako se nekada, kad je bio klinac davao u vecernjem terminu na toj Politici ekstra stari filmski program, i da je tada Politika jedna od retkih kanala koja je zapravo imala redovan SF program.

Pokojna tv Politika je svoj vrhunac dostigla za vreme bombardovanja i tu godinu posle , zadnju Slobinu na vlasti , posto smo se u to vreme popickali sa celim svetom i vladala je opsta divljina u svim segmentima , pa i u autorskim pravima ... tv Politika nas je kao vid otpora zlikovackom agresoru i mrskom Holivudu svakodnevno castila sa tada najnovijim holivudskim blokbasterima , naravno piratizovanim ... pa smo tamo gledali sve tada najpoznatije i najaktuelnije filmove na Politici od nekih 8 uvece , cesto i samo nedelju dana posle holivudske premijere :super:
To su bili oni dobri stari pirati sto su iz Bugarske i Rusije dovozeni , slika malo plavicasta , a na pocetku spice vidis siluete poslednjih zakasnelih posetioca kako sedaju na svoja mesta u bioskopu , priceless . :mrgreen:

Mogu misliti koji su se tu tad taze naslovi obrtali Zelena milja, Apolo 13, Sekspir u ljubavi, Matriks to znam da je prikazano mnogo nesto rano,Dzeki Braun, 12 majmuna, Americka lepota , Boogie nights, tanka crvena linija, i tako dalje

Ja se iskreno tog programa ne secam, ali crtane filmove mahom pamtim upravo s Politikinog kanala, i to kad su me vodili kod tetke da provodim neko vreme, ne znam je l se to bese, taj deciji program, ucestalo davao vikendom veci deo dana, a ovako ne, al i meni je Politika u vecnom i neprezaljenom secanju. :D

edit: A igranih filmova od onomad se secam samo sa Pinka i jagodinske Palme. Pink je tad davao dobar filmski program dok ga je jos Nemecek uredjivao.

260px-33483i1pol01.jpg

Redovno, svako jutro idem do prodavnice po hleb, mleko i Politiku.

Greatpainters.jpg

Kuca_stil_VELIKA-28875-1-2.gif

fz-mag-jazz-08.jpg

Kupujem italijansko izdanje, pa onda prevod navrat-nanos :D

politikin%20zabavnik%201.jpg

I kud ovo da zaboravim!? Ne kupujem ga, ali biblioteka nabavlja svaki br, pa tamo čitam :cool:

Back