perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
(nego bre, ja nemam ni decu ni muza )
Isprobano sam dobar dva sina jedna ćerka.A obezbeđujem i stambeno.
Isprobano sam dobar dva sina jedna ćerka.A obezbeđujem i stambeno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod nas je vec decenijama uvazeno misljenje da se u Srbiji samo u Beogradu moze ziveti zivotom koji je dostojan zivljenja.Samo u Beogradu i nigde vise.Ne slazem se sa takvom filozofijom i smatram da je potpuno pogresna.Sto se tice uzimanja stambenih kredita,to je jedno zlo koje ljude opterecuje jednako koliko i podstanarske kirije.Resenje li je biti duzan preko pola svog radnog veka i ziveti u jednom neprirodnom grcu?Kakav se kvalitet zivota moze ocekivati pod stalnom obavezom vracanja duga banci?Koliko se moze odvojiti za decu i njihov pravilan razvoj dok prolaze te decenije?Mislim da sada nije vreme i da resenje treba traziti u unutrasnjsti Srbije gde postoje sasvim zadovoljavajuci uslovi za jedan zdrav,normalan,porodicni zivot.Te price kojima nas bombarduju svaki dan preko medija o uzimanjima kredita...to su najobicnije gluposti i zablude.
hm.. prvo, bice to nekih 35 kvadrata
ja vec imam stan, tu cu ziveti ja sa muzem (sutra sa decom i muzem), a u garsonjeru cu roditelja mog da smestim.
i nije mi bolje da putujem iz surcina, mladenovca, rume, indjije, stare pazove, lazarevca itd.
niti zelim kucu. Kuca je velika obaveza, a ja bih kad dodjem sa posla da se bavim sobom, decom sutra, a ne da cupkam korov, cistim oluke, gledam jel crep u redu, farbam ogradu, kosim travu, itd itd itd.
Nemoj gledati sve tako bukvalno.
Dakle, ako dignem taj kredit, ja cu sutra (kad nasledim od roditelja) imati stan za sebe i svog muza i jedno dete obezbedjeno.
A daj Boze da cemo kasnije moci da obezbedimo i drugo dete kada i oni pocnu da zaradjuju...
(nego bre, ja nemam ni decu ni muza)
hm.. prvo, bice to nekih 35 kvadrata
ja vec imam stan, tu cu ziveti ja sa muzem (sutra sa decom i muzem), a u garsonjeru cu roditelja mog da smestim.
i nije mi bolje da putujem iz surcina, mladenovca, rume, indjije, stare pazove, lazarevca itd.
niti zelim kucu. Kuca je velika obaveza, a ja bih kad dodjem sa posla da se bavim sobom, decom sutra, a ne da cupkam korov, cistim oluke, gledam jel crep u redu, farbam ogradu, kosim travu, itd itd itd.
Nemoj gledati sve tako bukvalno.
Dakle, ako dignem taj kredit, ja cu sutra (kad nasledim od roditelja) imati stan za sebe i svog muza i jedno dete obezbedjeno.
A daj Boze da cemo kasnije moci da obezbedimo i drugo dete kada i oni pocnu da zaradjuju...
(nego bre, ja nemam ni decu ni muza)
To je zato što se od Beograda pravi država u državi....i sada kada su unutrašnjost dotukli time da kada radiš ne možeš da živiš od tog rada ili što je sve češći slučaj da i ne možeš u opšte da nađeš posao, onda se beograđani žale kako je BG pretrpan kako oni to nazivaju ‚‚dođošima iz unutrašnjosti‚‚...pa niko ne bi dolazio u jedan grad iz drugog zato što voli veliki grad već zato što u svom rođenom ne vidi mogućnost za život.
ovo za kredite se u potpunosti slažem s tobom.![]()
Jesi li cula da je za Uskrs oko 900.000 ,,Beogradjana' u cetvrtak popodne krenulo na praznike kuci???Pitanje je u stvari:,,Ko se to na koga ljuti i sa kojim pravom????"To je zato što se od Beograda pravi država u državi....i sada kada su unutrašnjost dotukli time da kada radiš ne možeš da živiš od tog rada ili što je sve češći slučaj da i ne možeš u opšte da nađeš posao, onda se beograđani žale kako je BG pretrpan kako oni to nazivaju ‚‚dođošima iz unutrašnjosti‚‚...pa niko ne bi dolazio u jedan grad iz drugog zato što voli veliki grad već zato što u svom rođenom ne vidi mogućnost za život.
ovo za kredite se u potpunosti slažem s tobom.![]()
Svuda se tesko nalazi posao. Ali, Beograd je bolji za fizikaliju, bolji je za ove sada aktuelne menadzerske poslove i poslove komercijale, ali za ostalo je gori. Ako se, ili ste se skolovali za profesora, lakse cete se zaposliti u manjem gradu, jer u Bg-u svake godine izlazi veliki broj svrsenih studenata. Kod nas u Smederevu recimo ima manjka profesora matematike. U Bg-u postoji taj fakultet, i mogu da zamislim koliko ih ima na birou.
I u manjem mestu moze lepo da se zivi, i ovde ima posta, apoteka, skola, banaka, opstine, mupa, domova kulture, arhiva, muzeja itd. Ako ste se skolovali za nesto od navedenog, onda je bolje doci u manji grad.