Nenormalno povecanje rata za stambene kredite?!Stalno novi zahtevi za neke takse,osiguranja procene.....,a rate su dostigle velicinu cele plate,dokle vise?!Izdvajam RAIFFAISEN banku kao najgoru....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je care,tako je ljudino moja!!!!Sve su banke dobre .Mi ne valjamo što uzimamo kredite.
sta da se radi... tako je kako je...
ja treba da gledam kredit od septembra... uzecu neku garsonjericu, 35-40000e
nesto sam racunala, na 15 godina, 300e rata... nemam pojma ni sama ://
evo jedan prijedlog pa razmislite o njemu, dugo se bavim trgovinom nekretninama, trenutno se ne isplati uzimati nikakav kredit jer na dvadeset godina platite banci duplo, ako imate za ratu od 400 eura, to je rata kredita za najmanju garsonjeru na periferiji, ona se može unajmit za 200 eura( gledao sam vaše oglasnike), znači ostaje vam 200eura u džepu, štedi te ih i oročavajte na banci, za dvadeset godina moći ćete kupit garsonjeru za gotovinu i nećete živit u dužničkom ropstvu 20 godina, ovaj savjet je besplatan hahahahaha
evo jedan prijedlog pa razmislite o njemu, dugo se bavim trgovinom nekretninama, trenutno se ne isplati uzimati nikakav kredit jer na dvadeset godina platite banci duplo, ako imate za ratu od 400 eura, to je rata kredita za najmanju garsonjeru na periferiji, ona se može unajmit za 200 eura( gledao sam vaše oglasnike), znači ostaje vam 200eura u džepu, štedi te ih i oročavajte na banci, za dvadeset godina moći ćete kupit garsonjeru za gotovinu i nećete živit u dužničkom ropstvu 20 godina, ovaj savjet je besplatan hahahahaha
Sad imam 40 god,da šparam 20 god. da bih kupio stan ili kuću ,e pa koj ćemi moj i taj stan ili ta kuća u 60 god ,jer onda sam stari kenjo i pljujem na bradu i čekam kad ću da odapnem.Život je kratak da bi čovek štedeo-život je da bi čovek proživeo a sa kupovinom kuće ili sa takvom štednjom čovek je rob samom sebi.
Sve su banke dobre .Mi ne valjamo što uzimamo kredite.
niste mi jasni vi ljudi sto uzimate kredite za garsonjere
zar ti nije bolje da kupis kucu u surcinu mladenovcu ili rumi nego sto ces da zivis ceo zivot u 25 kvadrata
Није истина, банке су криве... Вуку људе за рукав, бију ко неће да узме кредит...
Šta se odma dereš,pročitaj gde sam ja to napisao da su banke krive zbog kredita pa tek onda otvori da kažeš nešto.ćut.
Дере ми се!
Да нећеш можда ти да ми забраниш?
И шта ако ниси ти написао да су банке криве, ја кажем да јесу!
Кад би то било тако лако банке би остале без посла. Плаћати кирију + штедети за стан је за већину људи мисаона именица.
Да не помињем да многи људи једноставно нису у стању да било шта уштеде - колико год пара да зараде, успеће све да потроше.
За вечину људи избор се своди на: купити један стан себи и један банци, или купити само један стан станодавцу.
Kod nas je vec decenijama uvazeno misljenje da se u Srbiji samo u Beogradu moze ziveti zivotom koji je dostojan zivljenja.Samo u Beogradu i nigde vise.Ne slazem se sa takvom filozofijom i smatram da je potpuno pogresna.Sto se tice uzimanja stambenih kredita,to je jedno zlo koje ljude opterecuje jednako koliko i podstanarske kirije.Resenje li je biti duzan preko pola svog radnog veka i ziveti u jednom neprirodnom grcu?Kakav se kvalitet zivota moze ocekivati pod stalnom obavezom vracanja duga banci?Koliko se moze odvojiti za decu i njihov pravilan razvoj dok prolaze te decenije?Mislim da sada nije vreme i da resenje treba traziti u unutrasnjsti Srbije gde postoje sasvim zadovoljavajuci uslovi za jedan zdrav,normalan,porodicni zivot.Te price kojima nas bombarduju svaki dan preko medija o uzimanjima kredita...to su najobicnije gluposti i zablude.U principu je za one koji se nisu zivotno skucili (nemaju posao i bracnog druga), a iz glavnog grada su, da napuste BG. U unutrasnjosti su mnogo jeftiniji stanovi, placevi i kuce. Gde god da zivis u BG-u, uvek ce ti trebati gradski prevoz, ili auto. Ili za posao, ili za fax, ili da odes do drugara, do devojke itd. Preveliki je grad. Zato je bolje doci u manji grad. Nema saobracajnih guzvi, ako si na periferiji, opet si na 5 minuta od grada kolima. O ovome bi trebali da razmisle i oni koji imaju stan, a nemaju posao (ili nemaju dobar posao). Prodas stan, kupis isti takav u manjem gradu, i ostane ti para ili za biznis ili za nesto drugo...
Moja sestra je uzela stambeni u Unicredit banci i zadovoljna je,jedino je opterecujuce kad pomislis koliko dugooo svakog meseca moras da "odvajas od usta"
Znaci...sve je u redu,samo nemaju sta da jedu????Moja sestra je uzela stambeni u Unicredit banci i zadovoljna je,jedino je opterecujuce kad pomislis koliko dugooo svakog meseca moras da "odvajas od usta"
niste mi jasni vi ljudi sto uzimate kredite za garsonjere
zar ti nije bolje da kupis kucu u surcinu mladenovcu ili rumi nego sto ces da zivis ceo zivot u 25 kvadrata