Dugo se čekalo, od kada je najavljivan.
Interesovanje je veliko. Šta mislite o :
Interesovanje je veliko. Šta mislite o :

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javila bih se ja, no ne ispunjavam sve uslove.Vučić je na TV Pink naveo da za sada ima novca za otprilike 6.000 mladih i istakao da se do 15 časova popodne prijavilo oko 6.500.
"Molim mlade ljude, javljajte se brzo. Ja ću lično da insistiram da povećavamo broj za tri ili četiri puta da dođemo bar do 25, 30.000 mladih. Hoću da ti ljudi budu srećni", istakao je Vučić.
Nemaš knjižicu ?Javila bih se ja, no ne ispunjavam sve uslove.
Mislis indeks?Nemaš knjižicu ?
Ugovor ide sa bankom (poštanskom štedionicom),Vučić je na TV Pink naveo da za sada ima novca za otprilike 6.000 mladih i istakao da se do 15 časova popodne prijavilo oko 6.500.
"Molim mlade ljude, javljajte se brzo. Ja ću lično da insistiram da povećavamo broj za tri ili četiri puta da dođemo bar do 25, 30.000 mladih. Hoću da ti ljudi budu srećni", istakao je Vučić.
Bice za sve....koji to zele.....Znaci jedno 2 miliona stanova....bi moglo da se nastanca...Javila bih se ja, no ne ispunjavam sve uslove.
Ozbiljno pitam.Bice za sve....koji to zele.....Znaci jedno 2 miliona stanova....bi moglo da se nastanca...
Ne znam, ali bih voleo da čujem i druge. (lupa neke cene - 250 eura...)Mislis li da on to zna?
Ima ovde puno logike.Pazi, računica je jednostavna, Srbija plaća zemlju, gradi neki Vučićev tajkun, gdje kvadrat sive zone košta ispod 250e, jer je sve troškove pokrila Srbija, prodaje se za 2000e po kvadratu, mladi su vezani kreditom na 30 godina, a u isto vrijeme se te nekretnine prodaju... i dobiješ kupce za Bataju i uzmeš keš, a mladima ostanu krediti... a kredit u gotovini...i 250e u prometu od 2000e..
Svojevremeno je takve stanove obećavao i Milošević - po 600 eura kvadrat (u Beogradu).Ma kojih 250 e kvm, sve je poskupelo bez 700-800e kvm sa dozvolama ipriključcima struja , voda , kanalizacija nema ništa.
Izgleda da su samo demokrate ispunile obećanje sa naseljem na mestu bivše kasarne u Braći Jerković u Beogradu.Svojevremeno je takve stanove obećavao i Milošević - po 600 eura kvadrat (u Beogradu).
za 6000 ćacija iz pionirskogVučić je na TV Pink naveo da za sada ima novca za otprilike 6.000 mladih i istakao da se do 15 časova popodne prijavilo oko 6.500.
da li si videla kakav su prostor (park bih napisao ali to više nije ) ostavili iza sebe ? - za našu decu.za 6000 ćacija iz pionirskog
šatori su im bili samo privremeni smeštaj
a onda su zadužili državu .....
pa nije baš.Ovo neće biti, ništa posebno. U početku, kao povoljno, dok se mladi ne navuku, a posle će to, itekako da se vrati kroz kamatu, i više, nego da ga uzimaju, na klasičan način. Drugim rečima, šarena laža.