Stambeni kredit za mlade? Jeftino do stana.

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Plant

Veoma poznat
Poruka
10.215
Dugo se čekalo, od kada je najavljivan.
Interesovanje je veliko. Šta mislite o :

1074815_kombo-mladi-stanovi_f.jpg

Vučić je na TV Pink naveo da za sada ima novca za otprilike 6.000 mladih i istakao da se do 15 časova popodne prijavilo oko 6.500.
"Molim mlade ljude, javljajte se brzo. Ja ću lično da insistiram da povećavamo broj za tri ili četiri puta da dođemo bar do 25, 30.000 mladih. Hoću da ti ljudi budu srećni", istakao je Vučić.

Vučić je na TV Pink naveo da za sada ima novca za otprilike 6.000 mladih i istakao da se do 15 časova popodne prijavilo oko 6.500.
"Molim mlade ljude, javljajte se brzo. Ja ću lično da insistiram da povećavamo broj za tri ili četiri puta da dođemo bar do 25, 30.000 mladih. Hoću da ti ljudi budu srećni", istakao je Vučić.
Javila bih se ja, no ne ispunjavam sve uslove.

Ima jedan problem:
676

Nije nadležan !
Ali ovo jako lepo zvuči (popularno ili populistički) :
Ugovor ide sa bankom (poštanskom štedionicom),
Ali je bitno KO ODOBRAVA? ( osim banaka, naravno)

Pazi racunica je jednostavna, zemljiste plati Srbija, materijal plati Srbija, izgradi neki Vucicev tajkun, gde kvadrat sive zone kosta ispod 250e, jer je sve troskove pokrila Srbija, prodaje za 2000e po kvadratu , mladi se vezu sa 30 godina kreditom, a istovremeno se prodaju te nekretnine...i dobio si kupce za Bataju i uzimas kesh a mladima ostaju krediti...kredit u kesh transakcija...i 250e u 2000e transakcija..

Bice za sve....koji to zele.....Znaci jedno 2 miliona stanova....bi moglo da se nastanca...
Ozbiljno pitam.
znam cene stanova u Novom Sadu... znam šta najviše utiče na cenu kvadrata (Aca Dijagonala - Vojinov - mi je objasnio - stari drugar), znam i ko sve ima svoje "šape" na zidanju cena,..

- pitanje: Koliko košta izvođača, kvadrat stana ( i u BG i u NS bi trebala biti ista) po tvome ?

Pazi, računica je jednostavna, Srbija plaća zemlju, gradi neki Vučićev tajkun, gdje kvadrat sive zone košta ispod 250e, jer je sve troškove pokrila Srbija, prodaje se za 2000e po kvadratu, mladi su vezani kreditom na 30 godina, a u isto vrijeme se te nekretnine prodaju... i dobiješ kupce za Bataju i uzmeš keš, a mladima ostanu krediti... a kredit u gotovini...i 250e u prometu od 2000e..
Ima ovde puno logike.

- jesam li ja to dobro napisao? - je li nam ovo već toliko poznato, da je postalo logika ?

minimalno učešće za kredit jedan odsto, da je kamatna stopa u prvih šest godina fiksna i iznosi 3,5 odsto od čega dva odsto subvencioniše država, a ostatak od 1,5 odsto klijent.

Od šeste godine do kraja otplate kredita kamatna stopa je promenljiva i iznosiće šestomesečni EURIBOR plus dva odsto, piše u flajeru Poštanske štedionice.

Navodi se i da je grejs period do 12 meseci, da je rok otplate do 40 godina, kao i da je prve godine gratis osiguranje kod Dunav osiguranja.

1. U objektu u izgradnji kod kojih banka ili Republika Srbija finansira izgradnju i nad kojim je moguće uspostaviti hipoteku;

2. Deo objekta u izgradnji u okviru projektnog finansiranja te banke;

3. Deo objekta u izgradnji u okviru projektnog finansiranja druge banke, pri čemu je stepen završenosti tog objekta najmanje 60 odsto;

4. Deo objekta u izgradnji kod kojeg je Građevinska direkcija Srbije nosilac građevinske dozvole;

5. Deo objekta u izgradnji u okviru mera podrške države određenim kategorijama fizičkih lica.

Maksimalni iznos kredita je ograničen na 100.000 evra. Otplata kredita mora biti završena do 70. godine života korisnika kredita.

za 6000 ćacija iz pionirskog
šatori su im bili samo privremeni smeštaj
a onda su zadužili državu .....

Mene najvise nervira, ali razumem sto to radi , kiod Vucica kad kaze ovo , ja zelim da narod bude sretan, ja zelim da svi razviju biznis, a onda bude korupcija pri raspodeli kreditnih sredstava, ili saznas da je neka zenkica dobila dzabe mekoliko miliona evra da napravi solarnu elektranu , pa ce joj samo na osnovu dotacija od ED stsizati 100 000e svaki mesec, zaradila nesto illi ne, na struji , a naravno da ce da zaradi , itd itd..

znaci ta prica koja pije vodu zato sto je narod pokvaren i glup, mene nervira..

To da on prica kako je tih 100 SNS zaradilo milijarde me ne bi nerviralo , cak i da im je poklonio milijarde, ali kad hvali negativnu selekciju i korupciju , e to me nervira, ali razumem sto to radi jer narod to voli...voli da se pravi blesav i voli taj seks u glavu , i voli sve to mazohisticko silovanje njihovih logika, tako da razumem.

Ali bas vole srbi takve price, vidim da vole, sami kazu da vole te price koje su se desile prekljuce samo da si znao na vreme..

Ovo neće biti, ništa posebno. U početku, kao povoljno, dok se mladi ne navuku, a posle će to, itekako da se vrati kroz kamatu, i više, nego da ga uzimaju, na klasičan način. Drugim rečima, šarena laža.
pa nije baš.
država garantuje odnos euro - dinar za narednih deset godina (u tim ugovorima).
kamata - 2% više od Euribora je OK,.
-------------------------
Povoljno je to.

Back