"Stalno pita kad će na slobodu" Dečak ubica ubeđen da "uskoro izlazi" - postavlja zastrašujuća pitanja!

A zašto bi otkrili gdje je bio na air softu? Da stvore problem vlasniku kluba?
pa da, zar to nije već procesuirano
ja bih kaznila vlasnika

Bilo je da je odgovaran i vlasnik i da su streljane 18 +
(sem ako nije školski klub organizator za šta se traži dozvola roditelja već pri učlanjenju) . Kćerka išla na streljaštvo sa 13 g

izvor mondo. rs

Pogledajte prilog 1364318

Setili se roditelji da zaštite imovinu,"poklone" rođacima kako ne bi plaćali odštetu porodicama poginulih.

E PA SUTRA LOMA !!!!

SVE im uzeti, do gaća!!!
Mamicu im đon-obraz
da su brinuli o detetu ko o parama ne bi sad mame plakale!!!!!
A dobro je ovo - advokat porodica brzo reaguje, svaka čast, nadam se da će isterati
pravdu za porodice poginulih!
Ovde ti je država kriva za takve stvari i mora da plaća odštetu, za jovanjicu, krušik itd. U suštini treba da padne vlada i svi lopovi i ubice da idu u zatvor.

pa da, zar to nije već procesuirano
ja bih kaznila vlasnika

Bilo je da je odgovaran i vlasnik i da su streljane 18 +
(sem ako nije školski klub organizator za šta se traži dozvola roditelja već pri učlanjenju) . Kćerka išla na streljaštvo sa 13 g
Mora da je neciji kum vlasnik u ovoj smrdljivoj drzavi sve to prolazi.

ali "prilika" stvara ubicu, zar ne?
Kao i lopova
Много тога ствара убицу, не само прилика. Већина нас је до недавно била обучавана за руковање и гађање ватреним оружјем, и сви имамо једнаке могућности да на црном тржишту пазаримо пиштољ или аутоматску пушку, па опет Србија није дивљи запад.

Ja se nadam da će iz ovog svega NAUČITI svi
da pre nego što urade nešto po sistemu ja tebi ti meni DOOOBRO razmisle!

Hajde ti pusti mog malog da puca a ja ću tebe pustiti preko reda na pregled ili daću ti sportsku opremu koju imam na lageru 😐

e, moji Srbi, jadni bedni i preplašeni narod,
samo koji ćar da se uhvati pa makar kakav 😐
JADNO!!!!!

Zna li ko šta je aktuelno sa malim koji je ubica?
Pre neki dan bila vest da je samo dva put se interesovao sta je uradio i da mu je zao najboljeg druga koji se leci u Cikagu i cuvara. Njih nije planirao. Pita se koliko ce biti kaznjen, jer je cuo da bi u USA dobio smrtnu kaznu. Policija obezbeđuje sobu i kliniku i razgovara samo sa osobljem. Ne vidi razliku između kuće i bolnice sem što ne može napolje i ima čuvare.

To sam čitao pre neki dan , ali ne mogu da trazim link sad.

Pre neki dan bila vest da je samo dva put se interesovao sta je uradio i da mu je zao najboljeg druga koji se leci u Cikagu i cuvara. Njih nije planirao. Pita se koliko ce biti kaznjen, jer je cuo da bi u USA dobio smrtnu kaznu. Policija obezbeđuje sobu i kliniku i razgovara samo sa osobljem. Ne vidi razliku između kuće i bolnice sem što ne može napolje i ima čuvare.

To sam čitao pre neki dan , ali ne mogu da trazim link sad.
Pratim vesti na TV, uopšte ga ne pominju.

Back