- Poruka
- 51.813
btw ljudi,srecna vam nova 2021. da ste zivi i zdravi i da i dalje razmenjujemo gole slike na krstarici.
hocea da Ti ovaj dam neku iz LK ili sa autfitom za NG

necu salim se nema medjeda veceras

Hvala takodje sve najlepse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
btw ljudi,srecna vam nova 2021. da ste zivi i zdravi i da i dalje razmenjujemo gole slike na krstarici.
a gde ti je balkonJa da sam ne na njenom nego na njegovom mjestu,,, izašla bi na balkon i skinula bi se gola i mahala bi joj sa bilom krpom,kad bi mu ugledala rekla bi joj ti meni ili ja tebi dolazi biraj
ma dje , dje su , breeeeebtw ljudi,srecna vam nova 2021. da ste zivi i zdravi i da i dalje razmenjujemo gole slike na krstarici.
Dobro ako nemam balkon imam veliki prozor, a čuj nekako bi me sigurno ugledalaa gde ti je balkon
![]()
ma jok nisi pogresioznaci blokovi znaci visoke zgrade
aaaa promasio sam temu
nema veze Tres ipak je Ng
ma nemoj bre da te neka ugledaDobro ako nemam balkon imam veliki prozor, a čuj nekako bi me sigurno ugledala
ovako ti zatrazi sise a ja cu ponet dobar foto aparatcek ko sad da slika sise ja ili ja?
?
mac , maccccc , dodji dozi , macccoooI ja reko Svima da bude Sretna i vesela ova naša Nova 2022g
Pogledajte prilog 1076909
Pa nisam Mačka![]()
Ko zna koje dileme nju muče...moja komsika seta gola po stanu od skoro
sta da radim?
A cekaj maloSustinski i bez sale sada, to sto se ona setka gola a ti je video na prozoru ne znaci nista. Cak, najverovatnije ni ne trazi nista. Mozda je samo mrzi da spusti roletne. Mozda je i teaser, ali ne znaci da trazi seks ako je pali ideja da je neko vidi s drugoga prozora s druge zgrade. Znas kako ja na to gledam? Otisla je na Mars u koloniju i onda putem wi fi ja ti pise kako je goula i ceka da ti odreagujes. Drugim recima, hvataj se dostupnosti a ne nekakve dramaticne filmske price. Uvek su vise seksi konkretne gole pred tvojim ocima i na dodri tvojih ruki nego gou gou u staklenom boksu.
E izvinite nisam hteo nista lose reci. Video sam puno lepih marsovki a i crnogorki.A cekaj malo
sto ti nas sada mesas
Mi na marsu smo uvijek goli
i setamo i setamo tako
i ako ona hoce , mi muski moramo i radit
i nije to po crnogorski radi ti.
nego bas licno moramo raditi.
to se koda nas malko i drugacije radiE izvinite nisam hteo nista lose reci. Video sam puno lepih marsovki a i crnogorki.
Nego sad sam radozno. A kako je kod hebanja? Jel hebati ili hebi ti?
Nisam bas razumeo. Pokazes joj medju?to se koda nas malko i drugacije radi
najcesce , dolazi do zemlje i onda , kud koji , mili moji
e sad i zavisi sa kojom obavljamo razmenu ...misljenja.
mislim , valjda se tako i kaze kada se spojimo.
Verovatno je nesto tako u pitanju i on ga sada silji a neko iznad njega ili ispod njega ce da je taslaci.Ček,ček da se vratimo na temu.
Ako je on vidi golu,ona ju vidi i onaj ispod njega,onaj iznad njega,oni sa lijeve strane i oni sa desne strane.Znači da ju svi gledaju golu dok se tako šeta,a ona ima sigurno razlog zašto to radi,možda se iznad njega šeta momak koji joj se sviđa isto gol haa!
joook breUkratko
Jel se obukla ta komšinica ?
moja komsika seta gola po stanu od skoro
sta da radim?